Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg! En narko-kurer?? | MinMatgaleVerden

Jeg! En narko-kurer??

God morgen.

Det var på tide jeg kom meg hjem fra hytta!
DSC_0328Enn så deilig det er å være der ute!

For når jeg drømmer at naboen hjemme kommer og leverer en stor rektangulær brun «kake» pakket i plastfolie.
Samtidig som han ser alvorlig på meg og spør om jeg virkelig vil fortsette å gjøre dette.

Altså tape den brune pakken, som ja, er hasj,
en diger pakke med hasj!,
På magen min,
frakte den til fjells og legge den under en sten for videre formidling,
som jeg har gjort to ganger før.

Så kan en begynne å lure på hvor drømmene kommer fra!

I drømmen ser jeg på naboen og sier at nei, jeg vil jo egentlig ikke dette. Det er jo ulovlig!

Jeg lover å levere den siste pakken,
samtidig som jeg får helt panikk for å bli tatt,
jeg har jo bestemt meg for å slutte!
(Er alltid sånn på film at det er DA man blir tatt)

Jeg som har angst for å kjøre uten lys på scooteren midt på dagen nå på sommeren drømmer altså at jeg er en dop-kurer !
I mitt eget fjell-paradis!

Og når jeg forteller om drømmen til min mor og far,
som kom ut på hytta fredagen,
ser min far litt skeptisk på meg.

Helt til jeg avslutter med » Det er jo helt utrolig hva man kan drømme»

Han ser litt lettet ut da,
min far som hører dårlig og sikkert ikke fikk med seg hele begynnelsen,
og utbryter: Åh! Var det en drøm! Jeg trodde det var sant jeg!

Mulig jeg har hoppet litt for mye rundt på jobbfronten,
når min egen far kan tro jeg driver som narko-kurer og!

Vel,
jeg er hjemme og i natt har jeg heldigvis ikke opplevd stort!

Ha en vidunderlig søndag.

3 hendelser på “Jeg! En narko-kurer??”

  1. Stakkar faren din 😀 Han må jo ha blitt ganske redd for hva som har skjedd med deg liksom :- D He-he.. Nei, godt du kom deg hjem.. For mye lusking i Homer-serk og fantasering og skriving avler for mye rart i underbevisstheten 😀 Ha en nydelig dag Kjersti <3 klemmer <3

  2. Ja, DET var litt av en drøm! Noen ganger kan man lure på HVORFOR man drømmer sånne ville ting…Er det frykten for at man skal komme til å gjøre noe «Galt»? Er det «Flink Pike – Syndromet?? Itte vet je! Uansett – jeg «Glemmer» bloggerne som har flyttet på seg. Det er mer tungvint å gå inn når man ikke får opp innleggene i feeden…….men bloggen din er et friskt vindpust – og veldig variert!! Nå skal jeg trykke slik at jeg får innleggene dine på e-post 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.