Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hoggorm utenfor huset! | MinMatgaleVerden

Hoggorm utenfor huset!

God morgen.

Det er varmt i været og jeg tenker meg litt ekstra om før jeg går tur på fjellet.
De lange, buktende vesen er igjen i omløp,
og jeg er igjen livredd for å møte på dem.

Det hender jeg går andre veier,
på asfalt…

Og det er ikke det at jeg møter dem så ofte,
i hele fjor så jeg bare EN, og den var et stykke unna til og med.

Men angsten har jeg inni meg,
og den er ikke så lett å bli kvitt.

I går kom Bonnie opp etter å ha lett etter frisbee,
hun var litt rar,
og jeg lurte først på om hun hadde skadet seg.

Jeg gikk ned for å se og synet som møtte meg var skremmende.

Der lå skinnet til en hoggorm i gresset!

Det var nesten litt grått,
akkurat likt som jeg så det for et par år siden.

En hoggrom hadde altså skiftet skinn midt på stien nedenfor huset vårt!

Det vil si at ormen ferdes like rundt hushjørnet!

Jeg kjente jeg ble kald i hele meg,
sendte Bonnie vekk og tok et lite steg nærmere for å se at det virkelig var….

Og der lå den.
IMG_9081Pinnen som Bonnie lekte med tidligere!

Virkelig?

Ja, virkelig!

Jeg var glad jeg var alene.

Pulsen roet seg og jeg kunne gjenvinne fatningen!

Ha en uredd dag!

10 hendelser på “Hoggorm utenfor huset!”

 1. he he ,jeg er også skvetten i naturen,redd for både frosk og orm,men orm har jeg kun sett en gang i voksen alder,så jeg har ikke mye grunn til å være redd nei.En pinne kan fort se ut som en orm,hadde sikkert blitt skvetten eg også

  1. Hehe, ja fort gjort. Skvetter av frosk og, men ikke fullt så redd dem 😀 Bare en orm i voksent liv, det var lite. Men er sikkert ikke så mye orm i ditt turområde da, heldig du 🙂

 2. Hoggorm er ikke noe hyggelig…men pinner er ålreite dyr..hehe… Til opplysning …jeg så ikke noe bilde i innlegget, men sto et tall jeg trykte på..men fikk ikke frem noe…
  Ønsker deg en fin mandagskveld og fin uke videre <3

  1. Haha, ja pinner er ålreite dyr 🙂 Nei, av og til nekter bilde å komme frem, har skjedd et par ganger, og da hjelper det ikke at jeg prøver å laste opp på nytt. Men fint du sa i fra 🙂 God uke til deg og <3

 3. Uff, skumle greier 😮 Hadde ikke du en sånn greie med dette med hoggorm…hvordan du skulle takle det? Altså nå vAR det jo en orm…men jeg synes å huske noe med dette med hoggorm? Jeg liker dem absolutt ikke jeg heller :-/ I dag har vi vært flinke på jobb 🙂 Og egentlig på fredag også…Kan nok snart ta ferie med god samvittighet 🙂 Jeg så heller ikke ormebildet 😮 Klemmer til deg <3

  1. Nei «orme»bildet bare forsvant. Ville ikke den der. Jo, prøvde å kurere meg i fjor, men nå er jeg tilbake til start gitt 🙂 Heldigvis regnet det i går og jeg kunne gå uten å være redd, deilig tur på fjellet med Bonnie. Så flinke dere er da, kan dere ta ferie før om dere blir ferdig før? Det pleier jo ikke være så enkelt, men deilig når man føler man virkelig har fått utrette noe. Og da er det godt å ta ferie ja! klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.