Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kyllingrull med spekeskinke og pistasjkremost! | MinMatgaleVerden

Kyllingrull med spekeskinke og pistasjkremost!

Jeg fikk et deilig pistasjpulver hos min italienske venninne,
første prøve ble kyllingrullader med kremost-pistasj, spekeskinke og pistasjpanering!
Så godt!
Snapchat-1168228714087649633Oppskriften la jeg ut på mystory på snapchat,
du kan følge meg der på kjerstisandnes/Min Matgale Verden

Snapchat-339461901864442958

Skjær kyllingfilet til en sommerfugl og bank den forsiktig utover.
Legg på spekeskinke, smør over kremost iblandet pistasj-pulver!

Tusen takk til min søte venninne,,
jeg elsker å prøve nye smaker,
og gleder meg til å fortsette pistasjnøtt-pulver-utforsking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.