Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Når blir man FOR selvsentrert? | MinMatgaleVerden

Når blir man FOR selvsentrert?

God morgen.

Når blir man FOR selvsentrert?
Hvor går grensen for hva som er innenfor?

Og er man selvopptatt om man sitter og ser på seg selv på tv??

Isåfall tråkket jeg over grensen på søndag,
ganske kraftig kan man vel si,
da jeg etter å ha blitt tipset fra Svigermor og en venninne om at nå gikk kakekrigen i reprise, og jeg var fremdeles med!

Jeg skjenket meg et digert glass vin,
satt meg godt til rette og så to og en halv episode kakekrigen med meg selv i «hovedrollen»

Ikke at jeg egentlig VAR i hovedrollen,
men når de filmet de andre deltagerne,
var jeg mest opptatt av å se på hvordan jeg tok meg ut i bakgrunnen!

Ergo hovedrollen!

Og jeg koste meg skikkelig.

Det var nesten litt spennende igjen!

Heldigvis gikk jeg videre til finaleuken.
kakekrigen 4

Og passer det seg sånn,
så blir det nok mer vin og noen timer med kakekrigen finaleuke i reprise!

Sommerrepriser er fine ting!

Ha nok en fin dag!

4 hendelser på “Når blir man FOR selvsentrert?”

  1. ja der ser du ) no har eg likt disse programene uten å vite ,eller tenk over att du var med hi hi,mon tro om det skyldes hårfargen hi hi ,synes du har lov å være selvsentrert og hygge deg med hver episode du er med i )

  2. Du er ikke for selvsentrert 🙂 Klart man må se hvordan det går 😉 bare for å se om man klarer å nå finalen 😀 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.