Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En middels sudoku. | MinMatgaleVerden

En middels sudoku.

God morgen.

Jeg løser sudoku.
Det er sudoku jeg bruker som hjernetrim,
og jeg kjøper et hefte hver sommer når vi drar på ferie.
DSC_3567  Fjorårets sudoku fra en fotballpub i Lilllestrøm.

Det er akkurat som jeg tror at i sommerferien,
når ikke kroppen skal trene,
så må hjernen trene.

Eller som at jeg tror sommerferiene gjør at hjernen dummere.

Og dumt blir det.

For mens jeg i fjor kjøpte en sudoku-bok med bilder av cupcakes utenpå,
antagelig myntet på oss kvinner,
og løste middels sudoku i rasende fart.
(Nå løy jeg litt, det gikk ikke SÅ fort)

Har jeg i år kjøpt et vanlig hefte,
og strever fremdeles med TRE uløste middels sudoku!

I går spurte jeg meg selv:

«Hvorfor løser du ikke de lette sudokuene da??»

Jeg visste svaret på forhånd,
(man gjør jo ofte det når man spør seg selv…)

«Nei, det er å ta et steg tilbake,
et intelligent steg tilbake…..
skal jeg begynne å løse LETTE sudokuer liksom!
Det kommer ikke på tale,
jeg løser middels,
for jeg er middels intelligent!»

Jada,
det er helt ulogisk, idiotisk og sært.

Og som straff for å tenke sånn,
sitter jeg altså her og sliter med middels sudoku.

Og blir antagelig lynende middels intelligent……om en stund!

Ha en middels dag.

8 hendelser på “En middels sudoku.”

  1. Jeg løste også mye sudoku før, den gangen det var nytt, mulig jeg får ta det opp igjen om det øker antall hjerneceller, hihi. Imponert over at du bruker penn altså, jeg måtte bruke blyant. 🙂 Ellers så er jeg nok mer glad i kryssord, men det tar litt lenger tid å få ferdig. God helg! 🙂

  2. lett sudoku finnes ikke,jeg har prøv mange lette varianter uten å skjønne det spøyt hi hi ,så skjønner du deg på middels,ja da er du et geni i min målestokk ) kos deg

  3. Ha ha superbra. Hjernen trenger trim hele tiden den. Ser også at du er en skikkelig optimist og løser med kulepenn (akkurat som meg). Men du er nok hakket skarpere enn meg, for jeg gir meg etter at jeg har løst de lette, jeg tar noen tilfeldige tall på middels oppgavene…og så finner jeg på noe annet å gjøre 🙂

    1. Ja, alltid optimist :)hehe, og det hele blir ganske så kladdete til slutt. Burde nok absolutt løst litt hele året, kanskje jeg må prøve på det, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.