Jeg elsker hvetebakst.
Og jeg elsker å prøve nye kombinasjoner.
Solbærgelè og vaniljekrem i hvetebakst = mmmmmmmmm.
Så godt!
Til og med Gubben,
som stort sett ikke er så interessert i det søte liv,
var imponert.
Dette var godt!
Lag vanlig hvetedeig, halv porsjon. (ca 2 dl væske)
eller en litt eksklusiv en,
med et egg og finrevet gulrot.
(hvorfor det skulle være eksklusivt vet jeg ikke)
Kjevle et rektangel og del i fire.
Smør en stripe med solbærgele midt på,
legg en stripe vaniljekrem over.
Her kan man og bruke brunt sukker blandet med smør og kanel,
om du har barn som rynker på nesen over solbærsmak på bollene…
Lag strimler ved hjelp av et pizzahjul og flett annenhver innover.
Pass på å få tettet endene så fyllet ikke renner ut.
Pynt med melisglasur.
Sååååå godt!
#godtno #matprat #hvetebakst #solbær #vaniljekrem #solbærgele #oppskrift