Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Ikke ETT trøstende ord å få når jeg var syk! | MinMatgaleVerden

Ikke ETT trøstende ord å få når jeg var syk!

God morgen.

Jeg er frisk igjen!

Ja,
ikke at jeg HAR vært syk,
ikke på riktig,
bare psykisk.

Du husker kanskje jeg fikk en psykisk syk arm etter blodprøven,
vel,
det var ikke alt.

Siden JEG nevnte for legen at jeg var så sliten og trøtt,
nevnte HAN et par sykdommer som kunne være årsak….

Som….«Har du diabetes i familien?»
Og «det KAN jo være stoffskifterelatert…..»

Vel,
etter at armen var bra igjen dagen etter,
«fikk jeg» disse andre sykdommene.

Hver gang jeg var tørst hadde jeg antagelig sukkersyke.
Jeg har nemlig hørt man blir tørst da.
Og det var ikke MÅTE PÅ hvor tørst jeg var dagene etter legebesøket!
Var jeg utslitt etter fjellturen hadde jeg lavt, eller høyt, stoffskifte.
Husker aldri forskjellen.
Men at jeg var så slapp på treningen forrige uke,
DET var stoffskifte sin feil det!!
Flimret det litt foran øynene etter den bratte bakken tenkte jeg MS,
og den lille hodepinen, kunne det være en svulst det da?
Jeg hadde jo tross alt vært hos legen og tatt blodprøver,
noe galt måtte det jo være…

 

Men så kom helgen,
og så kom solen,
og vet du hva??

NÅ er jeg frisk som en fisk!

Sprek og blid.
dsc_0552Nesten født på ny, med «ekte» hårfarge!

Noe sier meg at jeg egentlig IKKE har godt av å dra til legen,
for jeg suger jo til meg ALLE sykdommer jeg hører om!

Men det som skuffer meg mest er jo at INGEN kom med blomster eller trøstende ord når jeg hadde ALLE disse sykdommene!

Det var faktisk ingen som merket noen ting.
Hrmpfh!

#hypokonderlight

12 hendelser på “Ikke ETT trøstende ord å få når jeg var syk!”

  1. Hehe, ja symptomer er skumle greier. Hvis man har vondt et sted skal man IKKE søke etter det på internett, – da dukker alle sykdommer opp. Godt du har blitt frisk igjen og slipper å tenke på sånt.

  2. Så bra at du er frisk igjen, da. Det å gå til legen er ikke bare, bare. Man må være skikkelig frisk for å være syk nok til å gå til legen…. Det er nå godt at du har fått deg en sjekk sånn at du kan utelukke de verste sykdommene. Utrolig hva litt sol og varme gjør – mye bedre enn medisiner <3

    1. Ja det er sant, man bør være frisk for å gå til lege, hehe. Sol hjelper mye mer, helt klart 🙂 <3

  3. Jeg tar også til meg mange sykdommer altså 😀 Ikke lett det der.. Man får både det ene og andre. Men jammen meg bra det ikke var noe 🙂 Men du …HAR du farget håret…på ekte …? Til vanlig igjen..? Nei..? 😀 Gikk det bra på teater i dag? 🙂 Klemmer <3

    1. Heeei, nei er du gal! «Reds on the run» gjelder fortsatt, og det kommunegrå håret jeg hadde er jo nå nesten helt grått, tror jeg, så det får du IKKE se. Rødt fremdeles 🙂 Teateret var spennende og annerledes. Gøy å være med på noe der andre tar regi, selv om det blir å være i bakgrunnen, skulle jo stått fremst helst, hehe 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.