Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Ettertanke med overeksponering ! | MinMatgaleVerden

Ettertanke med overeksponering !

God morgen.

Det er jul og tid for ettertanke sier de.
Jeg tenker litt på kroppen min,
og at den nå er penest med klær på.

Sånn var det ikke før.
Da hang den så godt sammen at jeg kunne gå uten klær om jeg ville.
Jeg ville stort sett ikke det.
Jeg var ganske sjenert.

Nå er jeg ikke sjenert,
men kroppen min tar seg ikke ut uten klær som holder den sammen.

Og siden jeg fikk hjemmelaget lue i kalendergave,
slange-tights  og drømmefanger i gave fra Frodith,
bestemte jeg meg for en liten foto-shoot.
Sånn helt alene.

Men lett skal det jo ikke være….

Ta nå ansiktet mitt.
Smiler jeg stort til kamera rynker øynene seg sånn at de nesten forsvinner.
Men sitter jeg der helt alvorlig og «modell-aktig»,
ja da kommer rynkene rundt munnen frem.
Det er ikke godt å vite hvordan man skal gjøre det,
og når man er alene med selvutløser blir det litt vanskelig.
Og ikke så «sexy» som man tenkte det skulle bli.
Uansett hvordan man vrir og vender på seg,
blir det hele kunstig og rart og ikke det minste lik Kardashians!
Men jeg ga alt.
Bøyde og strakk på meg for å på best mulig måte få vist frem gavene jeg fikk fra Frodith.
Ja for du trodde vel ikke det var meg selv jeg var interessert i å vise frem?

#overeksponering

2 hendelser på “Ettertanke med overeksponering !”

  1. De slangebuksene ble TOPP på deg 🙂 Jeg visste de ville bli det. Og du ser da ut som Kardashian du!! Ikke tro noe annet, du er den eldste søsteren deres, er du ikke? Uten at det betyr at du er GAMMEL 😀 Og Lua ble som jeg håpet på deg, grønn/gul er ypperlige til rødhårede 🙂 Nå kan du fange drømmene dine og bli akkurat hva du vil, om det er totalt rynkeløs 😀 Ikke det at du har noen som JEG kan se da…Selv om jeg ser litt dårlig…for jeg ER jo litt gammel… 😀 Klemmer min venn, og for et herlig innlegg 🙂

    1. Takk min venn. Din fortjeneste dette innlegget, med alle effektene jeg fikk. Elsker slangebuksene. Jo, jeg går for den eldste søsteren, helt klart 😀 Tror ikke du er så gammel jeg, hørte rykter om at du skulle debutere på facebook å greier… 😀 😀 klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.