Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Oppdateringer fra hytta. | MinMatgaleVerden

Oppdateringer fra hytta.

God morgen

1491889071593-733624568

 

 

I morgensolen fra hytta. Og gjett om jeg er glad jeg ikke skulle tidlig avgårde på jobb med scooter idag. Det var nemlig is her på veiene i morges . Vi sklei avgårde på morgentur Bonnie og jeg. For her ute blir det ofte en liten morgentur,  det er så friskt, stille og deilig ute så tidlig.

I går plasket regn og sludd mot ruten.  Det blåste sånn at det knaket i hytta.  Men vi var trygg, Bonnie og jeg koste oss inne med fyr i ovnen,  stearinlys og en god bok. Planen var å se påskekrim, men så kom jeg på hvorfor jeg liker å reise alene. Jeg vil ikke ha tv eller radio på. Stillheten og roen uten lyd er fantastisk.  Jeg leste heller påskekrim og hørte på været utenfor. Drakk vin og spiste ost og kjeks. (Vil du se, så blir alt dokumentert på instagram på min historie: min matgale verden

1491890309958422457000

 

I dag er det altså sol og is ute. Det er  stille på havet og alt jeg hører er fuglekvitter,  ovnen som spiser ved og litt rommel fra Bonnie sin mage…

Dette blir en bra dag.

#hytteliv

3 hendelser på “Oppdateringer fra hytta.”

  1. Kos deg på hytten uten å ha tv’n på. Det er ferie det! Her startet dagen også med sol, men utpå dagen så kom jammen regnet igjen. Jeg klarer å nyte ferien min likevel. Nå skal jeg lage påskekaken til «tante Ruth» – bare at jeg ser at jeg mangler appelsinmarmelade… Får se hva jeg gjør med den biten. Kos deg masse <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.