Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kreativ hjerne og klær under enhver kritikk! | MinMatgaleVerden

Kreativ hjerne og klær under enhver kritikk!

God morgen.

Det bobler litt over i hjernen når jeg går rundt her i min egen kropp. Jeg har plutselig to prosjekter som jeg vil prøve, yoga og matkurs.

Ikke at jeg skal gå på dette, neida, jeg vil arrangere sånne.

For dette er noe jeg selv ville gått på, så da må det vel være noe som kan slå an hos andre og?

To deilige turer i skogen i går, og 16 167 skritt gått. Ikke verst for en dag på hytta det. Men hadde du sett mat, bolle, kake, snop og vin inntaket mitt, hadde du sagt at såpass skritt burde det virkelig være.

I går kom min bror på besøk,  og det var kjekt å ha noen andre enn Bonnie å snakke med. Vi drakk vin, lo og mimret litt om gamle dager og snakket litt om nyere dager. Så ørn og prøvde å fange den med kamera. Prøvde ja. Ikke ofte vi er bare bror og søster, kan absolutt anbefales.

Jeg har ikke hatt på tv eller radio. Men leser en veldig spennende bok! Og vaser rundt i rare klær, sånt er nemlig lov på hytta.

IMG_20170411_071118_473

Og så har jeg sendt melding til Gubben om at han måtte kjøpe noe kjøtt som kunne koke lenge. For langfredag føler jeg for å koke noe med urter, vin og grønnsaker…. Lenge…. Ah, vann i munnen.

Men først skal jeg nyte nok en formiddag i stillhet.  Før jeg går ut.

IMG_20170411_102007_163

#lovelife

4 hendelser på “Kreativ hjerne og klær under enhver kritikk!”

  1. Tenk så herlig å være på hytta uten å ha på radio eller TV, og bare Bonnie som selskap, men sikkert koselig med litt besøk da. Ellers synes jeg du er tøff som tør å lese krimbok helt alene langt ute i ødemarken, hehe. Godt gjort å klare så mange skritt, men da kan du trygt innta både kaker, snop og vin. 🙂 Kos deg videre på påskeferie! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.