Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Malstrøm. Og jeg satt livredd, alene på hytta. | MinMatgaleVerden

Malstrøm. Og jeg satt livredd, alene på hytta.

Jeg fikk en kommentar som fikk meg til å tenke.

«at du tør lese Krim på hytta når du er helt alene»

Og det tør jeg, nå.

Men jeg husker en gang, akkurat hvor gammel jeg var vet jeg ikke, da må jeg Google, og jeg er på hytta, orker ikke Google med e-nett.

Vel, det var påske og jeg var mer enn gammel nok til å være alene hjemme. Vi var på hytta og min mor og far skulle ut på besøk hos noen naboer. Sikkert en liten fest, de var en fin gjeng her ute.

Jeg ble altså hjemme,  og brødrene mine var ikke her.

Jeg skulle se påskekrim på tv.

Malstrøm.

Den norske påskekrimmen. Og vi var kommet til episoden hvor han drar ut med båt til huset på holmen. Når grammofon spiller og alle dukkene sitter oppstilt som om de er i te-selskap. Men ingen mennesker er å se…

Så syyyykt skummelt!  Jeg var så redd. Husker jeg satt inne på soverommet her og fikk ikke sove. Satt livredd til min mor og far kom hjem.

Det var så skummelt!

For en del år siden, en påske, kjøpte jeg dvd’en med Malstrøm.

Jeg gru-gledet meg til å se den fantastiske serien som skremte meg sånn om igjen.

Fy søren så skuffet jeg ble.

Den var faktisk skikkelig dårlig.

Men dog, akkurat den scenen fra huset ute på Øyen, med grammofon og dukkene, den var fremdeles litt skummel….

1491987302419-733624568

(soverommet hvor jeg livredd satt og ventet på min mor og far, litt ombygget)

#nostalgi

4 hendelser på “Malstrøm. Og jeg satt livredd, alene på hytta.”

  1. jeg liker i grunnen ikke krim,jeg liker ikke det skumle hi hi ,men jammen har jeg sett påskekrim 2 kvelder på rad no,men det er helt ufarlig.Kjekt å mimre litt fra den gang da )

  2. Hehe, ja jeg lurte på det, men godt det går bra nå. Jeg synes det fortsatt er skummelt, og kanskje enda mer skummelt med Åndenes Makt. Ja, grøss og gru, Malstrøm husker jeg også. Ellers var det spennende med påskekrimmene med Adam Dalglish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.