Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Broderings-dementi. Eller feminist-dementi ? | MinMatgaleVerden

Broderings-dementi. Eller feminist-dementi ?

Ja sånn kan det gå.
Jeg har løyet og skrevet usannheter her på bloggen,
og det i beste sendetid en første påskedag!

Det var dette broderiet.
Som jeg forarget meg over. (se innlegg tidligere i dag HER)
Med initialene til min far:

Reidar Andreas Jørgensen.

På jobb i dag tikket det inn en melding fra min kjære bror
Han i midten, hesten vet du, han som ikke bader.

Vel,
han kunne altså fortelle meg at dette var et broderi som mormor hadde brodert, IKKE min mor med sine såre fingre…..

Og angående de initialene.
Så heter altså min mor Aud.
Og hvis man ser nærmere ser man en liten «dutt» imellom der,
så da står det altså:

R – A  J

Som da står for Reidar – Aud  Jørgensen

De som bygget denne hytta….de to altså….

Så nå får jeg pakke sammen Kari Jaquesson feministen i meg.
Enn så lenge…

#feministdementi

2 hendelser på “Broderings-dementi. Eller feminist-dementi ?”

  1. Uff, tenk å komme med en løgn på selveste 1. Påskedag, nei og nei! 😉 Hehe! 😉 Det er fort gjort å gå surr i initialer, og RAJ er nok noe du har sett i forbindelse med faren din mange ganger. Flotte broderier og masse arbeid! 😀 Jeg har et åkle, en klokkestreng og ei pute som moren min broderte med sånne sting, men i et annet mønster.

    1. Ja det var veldig pop med sånt før. Og er vi lur så passer vi godt på dem, for før vi vet ordet av det er det verdt masser av penger og et statusobjekt å ha i huset. Masse arbeid bak, og masse gode minner i sånne broderier. Jeg har mye etter min mormor, hun elsket å brodere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.