Det går i «grillings» her for tiden,
for er det noe vi klok av skade har lært,
så er det å grille når vi har sjansen!
I fjor ble det svært lite grilling,
men jeg husker vi hadde mage fine dager på våren som ikke ble benyttet til å spise ute, i påvente av en solrik sommer.
Vi har lært.
Vi griller når solen skinner.
Litt forandring fra potetsalat og grønn salat er kjærkomment.
Og i går kjøpte jeg grill-brett på rema. (3 for 15,-)
Der la jeg dulcita-tomater, sopp i skiver, for-kokte poteter i skiver, paprika, løk, små brokkolidusker, og maiskolbe som jeg skar av maisen på.
(Så slipper du å få mais mellom alle tenna!)
Alt ble penslet med olje, strødd med flaksalt og drysset med fersk timian.
Godt tilbehør til grillmat.
Eller spis grønnsaker med brød og aioli til som jeg gjorde.
God kjøttfri grillings.
#grill #tilbehør #grønnsaker #oppskrift
deilig,vi må huske å hente grillen vår vi også,den er innelåst i naustet
På tide å få den frem nå 🙂