Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En epidemi av dem på fløyen! | MinMatgaleVerden

En epidemi av dem på fløyen!

God morgen.

Jeg var på fløyen her hin dagen,
og der oppdaget jeg noe nytt.

Noe jeg ikke ante eksisterte,
et nytt fenomen,
eller et som har eksistert lenge,
jeg har bare ikke sett det.

Hvorhen vi gikk i li og hei,
så VRIMLET det av unge mødre med barnevogn.

Det var en ren EPIDEMI der oppe av unge mødre med barnevogn.

Og de satt ikke rolig,
neida,
de gikk rundt om kring i full fart HELE tiden.

Og seff hadde alle på seg lycra.
For lycra-bukser er gull for litt slapp gravide-hud,
men ikke bare derfor,
de gikk fort disse unge mødrene,
i full fart stimte de avgårde,
som om de var redd for at kaloriene skulle ta dem igjen.

Og de gikk ikke en og en,
neida,
opp til tre i bredden,
gjerne en litt vågal en med hele babyen løst bærende på magen,
likevel,
full fart i lycrabukser mens de pratet i full fart sammen.

Hva er dette?
Når skjedde dette?

Hva hendte med å vagge rolig rundt på Åsane senter,
i en posetet bukse som skjulte slapp hud,
gå på kafè,
og vurdere hvorvidt man turde amme helt innerst i kroken…
(Det turte vi visst aldri tror jeg)

Når begynte man springe rundt i lycrabukser på fløyen ?
Og hvorfor var ikke lycra-buksene oppfunnet når JEG var ung mor?

Jeg vurderer sterkt å:

  1. Bli gravid
  2. Kjøpe inn flere lycrabukser
  3. Finne meg en ny mann…. (Gubben vil nemlig ikke ha flere barn)

Eller….
Det er vel grenser for hva som kan skjules under lycra om jeg skulle utsette kroppen min for en 40+-graviditet….
Også får man jo ikke drikke vin på 9 måneder….

Vi får avvente den litt kjenner jeg…

#gravid

6 hendelser på “En epidemi av dem på fløyen!”

  1. Jeg trenger ikke å være gravid for å kunne nyttiggjøre meg en lycrabukse altså. Bare å kjøre på det. Trenger ikke en gang være på Fløyen for å ha på de.. Nå flyr nemlig ALLE rundt med dem overalt.. Man trenger kun å se ut som man er på vei til Fløyen 😉 Ha en grønn dag 😉 om du vil 😀 klemmer <3

  2. Så herlig ut å stå der oppe på toppen å se utover..masse barnevogner på et slikt sted hørtes ikke like herlig ut..hehe… Tror ikke di små brydde seg om utsikten heller… Så du var søt og fin i gult :)) Fredagsklem <3

  3. Hanne Beate

    Hehe, ja nå skal de ekstra gravidkiloene av så fort som mulig. Jeg har dem visst ennå, etter ca 8 år, – mulig jeg må ikle meg lycrabukser og ta en tur til Fløyen, hihi. 😀 Flott i Bergen, – jeg har vært der et par ganger og begge gangene på toppen der. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.