Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dagens utfordring: Grønn. | MinMatgaleVerden

Dagens utfordring: Grønn.

Jeg er fremdeles med i «modell-utfordringen» til Frodith

Og vi har kommet til fargen grønn.
Grønt passer jo til rødt hår,
så denne fargen burde jeg ikle meg oftere.

En nabo av min mor var naturlig rødhåret,
og som barn fikk hun alltid grønne klær,
det sto jo så godt til håret!

Når hun ble voksen kjøpte hun aldri grønne klær mer.
Hun hadde rett og slett fått nok av grønt!

Her er jeg i Danmark.
Denne kjolen har jeg arvet av min bror`s svigermor.En myk og herlig sommerkjole.
Her står jeg høyt i fyrtårnet i Hirtshals.
Det var skikkelig skummelt, du ser jeg holder meg godt fast!
  Siden det var min bros svigermor som ga meg den grønne sommerkjolen,
får han være med på mitt andre grønne bilde,
nemlig kjolen jeg kjøpte i Albania.

I en liten butikk i Albania prøvde en velvillig ekspeditrise kjolen på for meg, siden jeg var så svett!

Og kjolen har jeg brukt mye, her i min brors 50-års dag.

Dagens utfordring utført. Eller?

#utfordring

3 hendelser på “Dagens utfordring: Grønn.”

  1. Moro med grønt 🙂 Mamma er naturlig rødhåret, og elsket grønt alltid. Jeg har ikke samme hang up, som unaturlig rød 😀 Men noen grønne er morsomme , litt med blått i, så blir det bra 😀 Du er kjempefin i grønt altså <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.