Deilige smakfulle biscotti gjør seg godt som bordkort.
Gjestene får noe de kan velge å ta med seg hjem,
(som Gubben gjorde da han var på besøk hos Mary, og tok med et «bordkort» hjem til meg, siden jeg var på en annen tilstelning)
Eller man kan gomle dem i seg til kaffen.
Biscotti er perfekt å dyppe i kaffe,
eller egentlig skal de dyppes i søt italiensk vin…
Biscotti kommer av ordet to,
og betyr at man skal steke kjeksene to ganger.
Her har jeg, etter å ha prøvd meg frem, kommet til at det er greit å bare steke dem en gang.
De forblir da litt myke inni, ellers blir de ganske så knallharde.
Mary er altså opphavet til bordkortet med biscotti.
I dag har jeg laget biscotti til min venninne som skal ha konfirmasjon i helgen og skal bruke kjeksene som bordkort.
Jeg fant noen gamle navnekort jeg kunne teste med.
Selve navnelappen er laget av eine (brake)
Og disse har min far skåret ut en gang de hadde fest.
Min mor skrev navn på, enkle og kule bordkort.
Så kan man sitte der og telle årringer,
hvis talene blir for kjedelige…
Oppskriften på biscotti er enkel og kjapp å lage.
Og så smaker de så godt!
Kommer på blogg i morgen!
#bordkort #spiselige