Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Biscotti. Knallgode og enkle å lage. | MinMatgaleVerden

Biscotti. Knallgode og enkle å lage.

Her kommer oppskriften på biscottiene som jeg laget bordkort av i går.
De er også fine å ta med på tur.
Og til å dyppe i kaffe,
eller søt italiensk vin altså.

Jeg gjorde, etter å ha prøvd ut, det samme som Trine fra Trines matblogg, som er stedet jeg fant oppskriften, og stekte kjeksene kun en gang.

Jeg prøvde å steke dem litt ekstra, for det er jo det ordet biscotti kommer fra, bi, som i to ganger. Men de blir da veldig harde, og jeg ville ikke ha noen knekte tenner på samvittigheten.

Biscotti.

200 g mandler, hakket litt i biter/flak,ristes forsiktig på stekepannen
3 eggehviter
en klype salt
3 eggeplommer
250 g sukker
1 ts vaniljeekstrakt
skallet av 1,5 sitron (Eller 1 sitron og en appelsin)
400 g hvetemel
1,5 ts bakepulver

Rist mandlene og sett til side. Pisk eggehviter og salt til stive topper.
Rør sammen eggeplommer, sukker og vanilje. Rør inn sitrusskall.
 Bland eggehviter og eggeblanding. Rør inn hvetemel blandet med bakepulver. Ha i mandlene, og nå må du bruke hendene til å kna deigen sammen. Del den i tre pølser, eller hvis du som meg ville ha små biscotti som passet i små poser, fire pølser og legg på bakeplate med bakepapir.

Pølsene skal være ca 2 cm høye. Trykk dem litt så de blir passe.
Stek i ca 30 minutter på 175 *
Skjær dem umiddelbart i skrå skiver og avkjøl på rist.
Har du større biter, kan du slå av ovnen og la de stå på rist i ovnen til den blir kald,
for å være sikker på å få dem helt sprø
Oppbevares i kakeboks.
#biscotti #gode #godtno #oppskrift #enkle #bordkort #hjemmelaget #mandler #sitrus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.