Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mobilen tom for strøm = KRISE!! | MinMatgaleVerden

Mobilen tom for strøm = KRISE!!

God morgen.

Jeg var altså i byen her hin dagen,
og brukte mobilen flittig til å ta bilder med.

Da oppdaget jeg at det var veldig lite strøm igjen,
og så kom jeg til å tenke på bussen.

Hvordan i alle dager skulle jeg da komme meg hjem!

Jeg måtte jo ha strøm på mobilen for å få kjøpe bussbillett!

Ellers måtte jeg jo betale med KONTANTER på bussen!
Det var jo dyrt, var det ikke minst 50 kroner, eller var det blitt mer?
For ikke snakke om at jeg ikke HADDE kontanter.

Min venninne ville ta flere bilder av meg,
men jeg nølte.

«Jeg har så lite strøm igjen…»

Da så jeg plutselig for meg de automatene man kjøper billett i,
de som jeg selv brukte til å fylle på kontantkort når jeg hadde det….
For ikke lenge siden.

Det var jo bare å kjøpe billett der.
Av og til går det veldig sent oppe i hjernebarken.
Vi tok flere bilder.

Men tenk på det,
at det er ikke lenge siden kontanter VAR den måten man kjørte buss med.
Eller klippekort, som jeg hadde når vi gikk på skolen.

Min kusine var bussjåfør.
Og hun hadde en klipper som klippet et hjerte.
Det var stas når hun kjørte bussen og klippet kortet.

Men nå har vi altså kommet så langt at damer på 40+,
som burde vite bedre,
får panikk for at mobilen skal gå tom for strøm!

For da stopper livet liksom!

Og man får ikke en gang kjøpt bussbillett!!

Jeg burde vite bedre.

#tomforstrøm

2 hendelser på “Mobilen tom for strøm = KRISE!!”

  1. Ja, man blir liksom helt satt ut nå om dagen, hvis det plutselig dukker opp noe cash, eller et sted hvor man MÅ bruke cash f eks… Jeg som ikke har alle appene… må jo bruke cash… på bussene noen steder.. Jeg er fryktelig gammeldags skjønner jeg hvertfall 😀 Ha en rosa dag 😉 Det har jeg 😀 Og har vært på tur..:-) Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.