Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kveldstur med bobler og rauk! | MinMatgaleVerden

Kveldstur med bobler og rauk!

Jeg har gått min siste kveldstur for denne gang her på Gotland.
Jeg fant til slutt min Rauk, Snackschimpansen i Visby.
Og ved den drakk jeg mine siste bobler her for denne gang.
Den var flott, rauki`en. Men området rundt var fullt i tang og alger,
ikke særlig sjarmerende, men god, jeg fant en fin knaus å sitte på jeg. Så jeg fikk drukket mine bobler i det nyinnkjøpte glasset fra de lokale glassblåserne. Det var en fin stund, selv om den familien som satt og grillet  rett bak hjørnet kanskje lurte på hva jeg gjorde på. Snakket med seg selv og poppet flasker….En herlig kveld.
Og jeg har hatt en heftig dag med guidet tur her av en fantastisk personlighet.

Men det får du høre mer om i morgen.
Nuh er jeg trøtt.

#visby #rauk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.