Vietnamesisk tilbehør til Vårruller/kylling e.l.

Jeg har lært mye av min Vietnamesiske venninne.
Og denne sausen smaker SÅ godt til nudler.
Vi var på vietnamesisk restaurant og spiste her hin dagen,
og jeg får bare mer og mer smaken på asiatisk mat.

Så her får du denne oppskriften som jeg postet i 2012

Jeg lager vårrullene enkle,
kyllingkjøttdeig, hodekål, løk, revet gulrot, soyasaus og oystersaus.
Så kan man heller ha sterke dipp-sauser til om man ønsker det.
Innpakningen kjøper jeg frossen i asia-butikk.

Tilbehøret lærte min Vietnamesiske venninne meg,
Risnudler, agurk i staver, og en blanding av:

5 ss soyasaus
8 ss sweet chilisaus
1 ss sukker
1 ss lime

Kok nudlene,
Legg nudler med agurk i staver og hell sausen over.
Det kan bli litt mye saus (jeg brukte 5 firkanter nudler og 1,5 agurk)
Men denne sausen er helt nydelig å bruke som dippsaus til vårrullene og.

Mmmm, snadder!

#tilbehør #vietnamesisk #nudler #vårruller #saus #god

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.