Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gynekologer og fermetering på natten. | MinMatgaleVerden

Gynekologer og fermetering på natten.

God morgen.

Det var så nydelig  å sove i natt,
Gubben var rolig,
og jeg drømte ene drømmen etter den andre.

Den første var litt slitsom,
jeg kom på at timen jeg skulle ha hos gynekologen var om et par minutter,
og bilen sto så dumt parkert.

Dessuten hadde jeg ikke dusjet,
og måtte bare vaske meg litt i full fart med et håndkle.

Gubben hadde ikke tatt på håndbrekket,
så bilen holdt på å trille avgårde når jeg startet.

Den der følelsen av å være så sent ute altså…..

Jeg våknet, og var veldig glad for at jeg ikke skulle til noe gynekolog.

Så sovnet jeg igjen,
og drømte at fermetering var nesten det samme som surdeig.
Og at noen i barnehagen hadde laget flere «fermeterings-deiger» som sto inne i et skap.

Stablet mellom kartonger med surmelk!
Jeg kunne få prøve dem, og lage surdeigsbrød!

Fermetering er altså en gjæringsprosess som brukes i forskjellig mat,
som for eksempel i surstrømming.
Surstrømmings-team 2017

Denne fermeteringen har nok med at jeg leste om Lady August som skulle lage ketchup på fermetert surmelk. Kompliserte greier!

Men gleden ved å våkne,
og kjenne at du har sovet SÅ godt,
samtidig som du kjenner at du overhode IKKE ER FYLLESYK!!

DEN ER DEILIG!

#friskogrask

7 hendelser på “Gynekologer og fermetering på natten.”

  1. Hehehehehe det der har jeg tenkt på at surdeig og fermentering liksom går litt ut på ett for det er jo at de riktige bakteriene får leve. Foresten den ketchupen var lett å lage, nå venter jeg bare på at den skal bli ferdig som skulle ta mellom 2-4 dager til den ble rund og god i smaken, så var det bare å sette den i kjøleskapet og den har laaaaang holdbarhet, tror et halvt år eller noe sånn. Ha en fiiin dag <3

  2. Vil helst dusje før slike undersøkelser ..hehe.. Herlig gjeng med surstrømming.. aldri smakt eller lukta på.. kanskje like greit…:)) Deilig å sove godt.. men noen drømmer er det godt at ikke er virkelige.. :)) Klem og fin kveld til deg og dine <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.