Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Julegavetips til mannen som har alt. | MinMatgaleVerden

Julegavetips til mannen som har alt.

Har Gubben i huset det meste av alt og altfor mye av det meste??
Hva med en omtenksom julegave,
en søt, smakfull og skikkelig Gubbete julegave…

Jepp, du ser riktig.
6 Rudolfer han kan tylle i seg i jula.
Med horn og greier.

Disse lager du enkelt etter en tur i hobbybutikken,
og en tur i øl-butikken..
Piperenser, øyner og litt rød filt.

Og vips, en søt herregave.

Denne fikk Gubben hos meg i

#julegavetips #gave #mannen #gubben #herre

3 hendelser på “Julegavetips til mannen som har alt.”

  1. en morsom gave dette ja,særlig om gubben liker øl 🙂 må innrømme att det ikke er favorittdrikken til gubben her i heimen.Men jeg har et spørsmål til deg,jeg tenker å langtidskoke hjort i en kraft av og en god kraft med krydderurter i,dette skal koke 4-5 timer avkjøles og ligge i krafen noen dager før det serveres,men er det en type øl jeg bør se spesielt etter til en slik rett ?

    1. Så spennende. Jo, da ville jeg vel valgt en mørk øl, en bayer. (Frydenlund bayer, Newcastle brown ale, Guinnes e.l.) Tenker den gir den beste smaken. Ville jeg prøvd da. Så spennende. Det vil jeg og prøve 🙂 Men ikke akkurat nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.