Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Scampisalat. Perfekt som forrett på klubben. | MinMatgaleVerden

Scampisalat. Perfekt som forrett på klubben.

Akkurat nå er jeg i byen med min gode venninne Hoa,
og henne har jeg fått mange gode tips og oppskrifter av.

Her er en som hun laget i barnehagen på en planleggingsdag,
for lenge siden.

Denne Scampisalaten er nydelig,
med godt marinerte scampi,
ferdig kokte, veldig enkelt!
God smakfull salat,
og sørlandschips på toppen,
for en unik smaksopplevelse!

Fargerikt og flott som forrett,
eller som en rett på tapasbordet.

Gode smaker vever seg inn i hverandre.
Og denne salaten er superenkel å få til!

Scampisalat, à là Hoa.
12-15 forretter/ 7 personer

1 kg scampi, ferdig kokt
saft av 1 lime
1 hakket chilipepper
finhakket hvitløk (1 kinesisk ca)
1 ts salt
1,5 dl olivenolje
1 ts paprikapulver

Dressing:
2 poser knorr fransk dressing
4 ss sukker
saft av 1 lime
4 ss vann
1/2 dl olivenolje

Chips-salat
1-2 rød løk
1 pakke ruccola
1 pakke frissè salat
1 pose sørlandschips (ikke hele pakken kanskje?)

 


Bland marinaden og bland tinte scampi i.
Dekk med plastfolie og la stå i kjøleskap over natten.
Rør gjerne i den innimellom
(men du trenger ikke å stå opp om natten altså…)
Bland dressingen, rør ut sukkeret i sitron, vann og krydderblanding, tilsett olje

Bland salaten, og ha dressingen over.

Jeg valgte å ha de tre delene seperate,
la på salat, danderte over scampi, og til sist chipsen.
Det gikk litt fort i svingene når man skal servere 11 mennesker…kunne vel gjort meg mer flid….

Skal du ha det som en stor salat, blander du alt rett før servering.
Scampiene har en haletupp på,
gir et pent utseende synes jeg.

#scampi #forrett #salat #chips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.