Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Irina» fra Russland, Stand Up på Vaskeriet, og snart Parodi Grand Prix. | MinMatgaleVerden

«Irina» fra Russland, Stand Up på Vaskeriet, og snart Parodi Grand Prix.

God morgen.

Det nærmer seg,
både det ene og det andre.

For selv om jeg har meldt meg ut av teater,
har jeg jo meldt meg på alt mulig annet…

I dag skal jeg i 50-års dag,

Og med meg i veskene tror jeg «Irina» kommer til å havne.
Mer kan jeg ikke røpe før i morgen.

På tirsdag har jeg meldt meg på Vaskeriet igjen.
Ja, jeg skal «stå» (Stand Up)

På torsdag var jeg nemlig i byen og traff to fra Stand-Up kurset jeg var på,
og da kjente jeg sparket jeg behøvde for å melde meg på igjen.

Nå må jeg øve inn teksten, for den har jeg forandret litt på.

Kommer du og ser?

Og så er det ikke mer enn tre snaue uker til det er PGP.

Jeg er ikke ferdig med kostymet,
og jeg har heller ikke øvet mye sammen med de to andre fra teater.

Her er altså litt av hvert å ta tak i.

Men tar jeg en ting om gangen,
så kommer det til å gå helt fint.

«Vil du se en stjerne….se på meg…»

Ja,
2018 er FREMDELES året
du skal skryte av deg selv!

Kom igjen!

#vaskeriet #pgp #50år

2 hendelser på “«Irina» fra Russland, Stand Up på Vaskeriet, og snart Parodi Grand Prix.”

  1. Ååå, så spennende at du er i gang med Stand Up-en igjen 🙂 Full fres på deg nå 😀 Det er flott. Og som du sier, ta en ting av gangen, det hjelper 🙂 Førstkommende tirsdag altså? Du er jammen meg fresk sånn midt i uka 😉 når egentlig sofaen kaller kraftig…Ha en strålende lørdag, med hva du måtte ønske av innhold 🙂 Klemmer min venn <3

    1. Takk 🙂 Ja nå må jeg kaste meg utpå igjen. På en tirsdag! Men jeg har jo som mål å ikke bare være hjemme etter jobb hele uken. Noen dager må ha annet innhold for min del 🙂 Så er sofaen ekstra god de andre dagene 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.