Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Takk Kardashian! For å ha gjort rumper stort! | MinMatgaleVerden

Takk Kardashian! For å ha gjort rumper stort!

God morgen.

Jeg kan ikke skryte på meg et fantastisk frontparti.
«Gibba Dajer», eller noe i den retningen.

Sånn har det vært hele livet,
og silikon har ikke vært min greie.

Det å vokse opp med Samantha Fox og Baywatch,
gjorde jo ikke det å ha små bryst noe bedre.

Jeg har forbannet mine små bryst mang en gang.

Men så kom Kardashian.
Riktignok flere tiår for sent for min del,
men dog.

Endelig ble fokus flyttet fra pupper til rumpe.

Og på rumpefronten kan jeg slå fra meg.

Jeg kan fremdeles huske kommentaren jeg fikk fra en av gutta jeg «rotet» med.

Ja, for på den tiden «holdt vi ikke på» som de gjør i dag, vi «rotet»

Vi var i byen, gikk på et fortau sammen en hel gjeng,
da han som gikk bakerst plutselig ropte:

«Du har RÆV som en Gud Kjersti!»

Den har jeg aldri glemt.

Og det var vel heller ikke brystene mine som fikk Gubben til å falle for meg.
Han har alltid likt rumper best. Lenge før Kardashian gjorde det populært.

Og på snakk om Gubben,
så kan man jo si at jeg ikke tok ham for håret,
hadde jeg vært et hårmenneske burde jeg ikke sett i hans retning.
(Burde ikke vurdert å ta bort de fjonene? FØR du skjemte ut bryllup-bildene Gubbe??)

Heldigvis er jeg et overarm-menneske.
Jeg synes overarmer er sexy.
Og Gubben har flotte overarmer!

Det var det som fanget min interesse,
som nok min rumpe gjorde hos Gubben.

Utseende fiksert vi??

Burde jeg erklært Gubbens intelligens og dybde som det jeg falt for?

Og fant han min kreative personlighet og smarte innsikter uimotståelig?

Vel, det hele startet med en rumpe og et par overarmer.

Det er sannheten!

#rumpe

4 hendelser på “Takk Kardashian! For å ha gjort rumper stort!”

  1. ja sånn var det,vi gikk i flokk nede i gatene :=) og vi har vær vårt vi faller på,godt det ikke er brystene som er i fokus for mine er også små og jeg har gremmet meg mang en gang jeg også,når jeg derimot leser om alle som får ryggproblemer pga store bryster,ja da er jeg glad i mine små hi hi ,ha en fin dag

  2. He-he…Jeg må innrømme at FØRSTE jeg falt for hos Hr Frodith var det lange håret… Eviglangt svartfarget hår på en gutt, kan du tenke deg noe kulere? 🙂 Men når vi ble mer kjent så var det like mye guttunge-fregnene og det at han er fantastisk mye SEG selv, ærlig og ganske så klok 🙂 Hva det var med meg? Hm..nei si det..:-D Herlig innlegg <3 klem <3

    1. Ah, håret ja, jo den kan jeg jo skjønne. Godt det forandret seg, siden håret ikke var for evig, hehe Du får spørre ham 😉 Takk 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.