Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Overspist hvalross skal inn i bikini. | MinMatgaleVerden

Overspist hvalross skal inn i bikini.

God morgen.

Har du forspist deg?
Eller er du så voksen at du faktisk kan regulere dette selv?

Gubben forspiser seg i tide og utide,
og jeg sitter gjerne ved middagsbordet og himler med øynene,
når han forsyner seg for tredje gang.

Nå er han jo ikke hjemme,
men det er jeg!

Og i går laget jeg meg noen deilige små tortillapizza til middag,
to stykker,
jeg var jo sulten må vite.

Feite fine med creme fraiche fyll, soltørkede tomater og MASSE ost.

En time etter lå jeg fremdeles og stønnet på sofaen,
akkurat som Gubben pleier å gjøre etter  en god middag.

Jeg var stappa, sprengt og veldig kvalm.

For å stoppe søtsuget som kommer uansett mengde jeg spiser,
hadde jeg lurt ned noen karameller,
som var det søteste og minst plasskrevende jeg hadde.

Det var jo egentlig ikke plass til noe som helst.

Jeg gikk ut på badet og så på meg selv.

Magen sto rett ut.

Og plutselig slo det meg,

«Denne magen skal gå i BIKINI om 21 dager!!»

Jeg hadde bare timer tidligere booket en uke i Bulgaria til meg og resten av familien!

Og så går jeg rett i overspising!

Hva da?? For å feite meg opp til ferien??

Folk kommer til å tro jeg er gravid!

Gubben kommer til å skjemmes,
og vil muligens til slutt TRO på gravide-ryktene og bli SUR!

Ja det skal jo bli en FESTLIG ferie!

I går måtte jeg jogge tre ganger rundt løen her oppe.
Som STRAFF for at jeg overspiste tre uker før bikiniferie.

Og så måtte jeg LOVE meg selv å trene i dag.

Selvsagt våknet jeg i natt av at jeg hostet,
og min første tanke var : NÅ kan jeg IKKE trene!!!

Kroppen min vil inn i hvalross-perioden,
ikke i bikini-perioden!

Og når jeg våknet i dag tidlig,
gjett hvem som var sulten som en ULV??

#21dagertilbikini

4 hendelser på “Overspist hvalross skal inn i bikini.”

  1. he he ,ja å spise litt i overkant er vi nok flere om,jeg gjør det nok rett som det er,er vel derfor min mage strutter året rundt hi hi .Men du er ikke stor du så det går nok bra,men lurt å legge vekk karamellen og spise til en er akkurat passe mett

    1. Hm, ja det er akkurat det, å klare å stoppe i tide 😀 Du er i hvert fall flink som kutter ut søtsakene, der sliter jeg 😀

  2. Jeg er litt uhemmet med spising om dagen jeg også. Ikke så mye at jeg blir kvalm..Men mer et jevnt tilsig som også lager mage, for å si det sånn… Vi er ganske like i «oppførsel» om dagen, eneste forskjellen er at jeg er lur nok til å holde meg langt unna stranda 😀 ha-ha Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.