Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben har klippet skjegget | MinMatgaleVerden

Gubben har klippet skjegget!

Vi satt i hagen i går,
Gubben og jeg

Koselig når han plutselig er hjemme igjen.

Han fortalte han hadde kjøpt seg en ny….

Hehe, jeg ville skrive gresstrimmer,
men det var altså en skjegg-trimmer han kjøpte.

Det var da jeg så det!

Og tenkte, «HAH, jeg så det!»

«Han skal alltid klage over at jeg ikke ser ting,
men nå så jeg det!»

Så jeg sa:

«Ja!! Du har jo klippet skjegget skikkelig kort nå!»

Gubben så på meg, og så lo han.

Du vet, litt sånn overbærende latter. Heh, heh….

«Du legger jo aldri merke til sånt,
jeg klippet skjegget for gode TRE UKER siden,
slutten av mai tror jeg.»

Tre uker??

Jeg så skeptisk på han.

«Bare sjekk bildene du!»

Og ganske riktig,
jeg måtte tilbake til 17 mai for å finne bilder med langt skjegg,

Han har altså klippet skjegget for mange lange uker siden,
og han har rett,
jeg legger rett og slett ikke merke til sånt!!

Det er greit, jeg innser det, han har rett!

#skjegg

1 hendelser på “Gubben har klippet skjegget!”

  1. Godt du innrømmer det da 😀 Jeg TROR jeg legger merke til sånt, men jeg er HELT sløv på andre greier. Og i det siste har jeg blitt så distre at jeg har mistet to jakker siste måneden… 🙁 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.