Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Har Gubben rent mel i pungen? | MinMatgaleVerden

Har Gubben rent mel i pungen?

Kor ska vi reis hen??

Vi skal på road-trip.
Gubben og jeg.

Målet var å besøke noen venner,
men da været der nede så litt skummelt ut i begynnelsen av uken,
kom Gubben på noe lurt.

Som han tenkte på BARE FOR MIN SKYLD!!
Eller??

«Vi kan jo dra andre veien,
og reise innom Oslo noen dager»

«Du elsker jo Oslo, og så kan du møte venninnen din og få pratet og kost deg med henne»

Jeg måtte tenke litt, for jo, det var jo virkelig en GOD plan.
Jeg hadde ikke tenkt Oslo, for jeg skulle jo reise med Gubben, og hva skulle han liksom gjøre mens jeg herjet rundt i mitt elskede Oslo og møtte tvilling-venninnen…??

«Jeg kan gå på Ekeberg og se noen kamper imens jeg!»

Der kom den!
Da skjønte jeg det.
Norway Cup! Selvfølgelig.
Gubben vil selvfølgelig reise på Norway Cup!!

Og så var det kjørt.
Enda så mye Gubben forsikret at dette forslaget var KUN for min del!!

Men det var jo en GLIMRENDE plan!
Helt til min skjønne tvilling-venninne knuste den i tusen knas!
(Les om Høydeskrekk i Underlivet, du ser den avbildet i mitt ansikt!)

Akkurat som jeg her trodde JEG skulle falle ned og gå i tusen knas!

 

For hun er ikke hjemme! Hun skal nemlig  Bo i et dukkehus med sin søster.

Les innlegg hos Frodith : På ferie i et dukkehus.

Hva skjer nå??
Ender vi i Oslo likevel??
Jeg må jo innrømme at jeg gjerne tar meg et raid i second-hand-himmelen der,
og litt andre butikker. Kan bli en dyr Norway Cup for Gubben.

Eller havner vi et helt annet sted?

Først skal jeg på sykehjemmet med min mor,
og besøke min far.
Vi var der i går og,
du så kanskje dette bildet, for i går var deres bryllupsdag.
Min Matgale Verden sitt bilde.

Det var et koselig besøk i går.

Men etter det, ja da er vi på veien,
Gubben og jeg, på vei mot nye eventyr.

Oppdatering følger!

5 hendelser på “Har Gubben rent mel i pungen?”

  1. Jeg er KNUST selv jeg!! For jeg har savnet tvillingen min i det siste! <3 Og så KOMMER du (kanskje) når jeg IKKE er hjemme 🙁 Jeg forlenget ferien med tre dager for å bo i Dukkehuset, og det ble bestemt før ferien satte i gang. Og jeg gleder meg jo til DET da 🙂 Men da får jeg jo ikke sett deg, og DET synes jeg var dumt!! Da må vi vente til høstferien kanskje … Jeg må begynne å se etter billige billetter 🙂 Klemmer <3

    1. Ja det MÅ du bare. Hadde vært så fint med en tur på hytta igjen. Synes den der dukkehus-turen din høres SÅ gøy ut. Kanskje det ikke var meningen, og så har vi jo noe å glede oss til da 🙂 klemmer<3

  2. Åh, – kanskje dere kan utsette det litt til hun er hjemme igjen. <3 Uansett hvor dere drar, så blir det sikkert bra! Kos dere masse på tur, – blir spennende å se hvor! 🙂

  3. Jeg må ta med stor koffert med masse kjoler og greier til høstferien!! Vi skal vel fryse rumpa av oss på tidenes fotoshoot 😀 Stivpyntede i vind og regn, som gallionsfigurer på båtene i sin tid. Jeg å bare få fri først 😀 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.