Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En hyttesommer er over. | MinMatgaleVerden

En hyttesommer er over.

Nå har vi vært til og fra på hytta i to uker nesten.
Det er koselig, men og litt kjedelig å være bare Gubben og jeg.

Jeg liker at det skjer noe, må engasjeres i noe, gjøre noe.

Og at vi fikk fjernet mose fra taket og beiset har vært gode ting,
selv om jeg ikke synes det er gøy!

Det som VAR gøy var alle genserne og kaste/beholde-prosjektet.
Med alle bildene. Og få leke modell. 40+ Modell.

Så takk for alle svar til mitt genser -dilemma.

Et I-landsproblem har fått sin løsning,
den hvite går, resten består,
80-tall på kostymelager,
de andre får ligge her,
og brukes som behager.

For sånn er vi litt, i min familie,
vi beholder mer enn vi kasserer,
og det har jeg høstet gode frukter av i senere tid,
for det å bruke om igjen min mor og min mormors gamle klær,
er utrolig fint!

Det var godt og varmt i går,
vi tilbrakte tiden på havet, på svaberg, og i havet.

Om kvelden samlet vi oss, min mor hadde også med boblevann som vi åpnet i sakte kino 🙂

Og det var så gøy at jeg tar den med en gang til, i tilfelle du ikke har fått det med deg!

Den gamle sofaen der hadde vi inne før,
den skulle kastes, men så fant vi ut at vi kunne nå bruke den litt før vi kastet den,
og her står den, på andre året!
For det er deilig å sitte i sofa ute gitt!
Men vi skal altså kaste den, snart.

I dag reiser vi hjem, Gubben, min mor og jeg.
Det var rart å være her med min mor,
uten min far.
Jeg tenkte at han hadde lagt seg, flere ganger i går kveld når vi grillet.
Men han blir godt tatt vare på av dem på sykehjemmet,
og snart reiser vi hjem og går på besøk.

Jeg har ikke turt å gå i skogen her ute,
var nesten på nippet til å bli med min bror i dag,
helt til jeg kom på at han jogger, og hadde jogget fra meg,
sånn at jeg ble gående alene med alle ormene!

Og når min mor sa hun hadde hørt de nesten var tom for motgift,
for det var så mange som hadde blitt bitt i år,
valgte jeg igjen å gå langs veien på asfalt.

Ironisk nok traff vi orm i dag, langs veien!
Den var heldigvis død,
og når jeg har fri vei rundt meg blir følelsen ikke så skremmende.

Beklager bilde,
men de sier det skal hjelpe å eksponeres for sitt fobi!

En hyttesommer er over,
nå venter nye eventyr.

#hyttesommer

 

4 hendelser på “En hyttesommer er over.”

  1. Så fint dere har det i grillhytta, og koselig med besøk! Smart løsning på genserne dine, og den hvite var jo for liten også. Det går greit å se hoggorm på bilder, men ikke i skogen! En gang så jeg også en død hoggorm, og da hoppet og skrek jeg i lange tider, – selv om jeg etterhvert skjønte at den var død! Absolutt min største fobi! Edderkopper er jo bare koselige i forhold.:D

    1. Haha, sånn er jeg og! Helt forferdelig når man er i skogen, for der kan de jo lure bak hver gresstust. Gikkk bra på asfalt, men glad den var død. Vet jo aldri. Bonnie som snuste på den først, skummelt om den hadde vært i live.

  2. Jeg er reddere for edderkopper enn hoggorm, men er ikke glad i dem heller altså 😀 Jeg har hatt en veldig variert sommer, enda jeg nesten ikke har vært på ferie. Jeg har likevel vært på mange SMÅ-turer, og de har jeg utnyttet MAX. Ellers har jeg fartet litt rundt alene, og med venner, og med Hr Frodith. Spist ute annenhver dag, hatt morsomme strandturer og fotoshoots her og der. Og ENDA skal jeg på tur mandag -onsdag også, før jeg begynner jobb igjen. Når begynner du igjen? Mye fine gensere du har fått litt ORDEN på da 🙂 Klemmer <3

    1. Synes du har gjort mye jeg. Deilig med variert, og det blir det jo for meg og. Bare synd det krasjet med din tur, men den høres så spennende ut! Jeg begynner jobb neste mandag, så nå skviser vi ut de siste dråpene av ferien 😀 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.