Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Marinerte bær og frukter til frokosten | MinMatgaleVerden

Marinerte bær til frokosten

Starter jobb igjen i morgen.
Godt å ha en god frokost i kroppen.

Og her viser jeg deg hvordan jeg har gode bær og frukter stående klar i kjøleskap,
som er fantastisk sammen med yoghurt naturell og hjemmelaget müsli.

Oppskrift på hjemmelaget müsli

 

Her har jeg brukt

0.5 dl rårøsukker
2 stjerneanis
2 biter kanelstang
2 dl kokende vann

Frosne bær og frukter etter ønske.

Fremgangsmåten ser du på IGTV Instagram Min Matgale Verden

#bær #marinade #krydderlake #sukkerlake #oppskrift #frokosttips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.