Hjemmelaget müsli / frokostblanding

Veldig enkelt å lage sin egen müsli,
du kan ha i det du liker best,
og ikke minst, du vet akkurat hva du spiser!

Hjemmelaget müsli

4 dl havregryn
2 dl kokos
1 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarkjerner
1/2 dl linfrø
1 dl Sesamfrø

1 dl kokosolje, smeltet
1 dl vann
1/2 dl rårørsukker/brunt sukkker
1 klype salt
(1 ts pepperkakekrydder ) Kan sløyfes

Og som sagt, her bestemmer du sukkermengde og hva du vil ha i.
Nøtter er for eksempel veldig godt.
Du kan droppe sukkeret og ha i rosiner.
Ha i rosinene på slutten av steketiden så de ikke svir.

Bland alt det tørre, bland vann, smeltet kokosolje og sukker til sukkeret løser seg opp.
Bland alt og bre utover en bakepapirkledd plate.

Stek ca 10 min på 200*
Ta ut og vend rundt på müsli. (Kantene blir alltid fort stekt)
Stek videre 7-10 minutter til, men pass på så det ikke svir seg.

Avkjøl til det er helt kaldt og oppbevar i en klukke med lokk e.l.

Se fremgangsmåte på instaTV i dag!

#müsli #frokostbaldning #granola «hjemmelaget

Please follow and like us:
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.