Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 God Brownie uten egg og melk. Brownies uten egg! | MinMatgaleVerden

God Brownie uten egg og melk. Brownies uten egg!

Denne oppskriften har jeg hatt på gamlebloggen min.
Responsen har vært stor,
og jeg skal testbake den igjen snart.

Imens kan jo du prøve,
eller tipse noen som trenger en god opp skrift på
brownie uten egg og melk.

En saftig og god kake til dem som ikke tåler egg,

Nydelig til vaniljeis…eller sammen med ris-is….

Saftig og god med kraftig sjokoladesmak…
laget på speltmel, og med margarin uten melk…

Brownies uten egg.

2,5 dl mel (jeg brukte speltmel)
1,25 dl vann
1,25 dl brunt sukker
1,25 dl sukker
1/2 ts salt
1 ts vaniljeekstrakt
0,95 dl bakekakao
0,65 dl olje / margarin uten melk/smør hvis du tåler det
1/4 ts bakepulver

Stekes på 175* i ca 25 min


Bland Halvparten av mel, og alt det kalde vannet, kok opp til en tykk masse, rør hele tiden.
Det blir tykt og rart men legg det i kjøkkenmaskinen.
Bland sammen sukker, salt, vanilje, kakao og olje, bland dette i meldeigen.
Pisk godt sammen
Ha i resten av hvetemelet og bakepulveret.
Pisk til en glatt masse.

Legg massen i en liten firkantet form, trykk utover med slikkepott.
Stek på 175* i ca 20 minutter.

Avkjøl på rist.

Pudre med melis og pynt med jordbær og sitronmelisse.
Server gjerne med is.

En supergod brownie.
Og veldig godt å finne en GOD brownie uten egg,
for alle eggealergikere!

4 hendelser på “God Brownie uten egg og melk. Brownies uten egg!”

  1. Veldig god. Men med første lesing høyrest da ut som eg skal ta halvparten av mjølet og halvparten av vatnet.. Og då blir da litt for tjukk røra i ei lito panna🤪🤣 alt vatnet sku da stått.

  2. Sikkert en god kake viss man forstår hva du mener, «røren» ble klumpete å tjukk, måtte ha i litt melk for å få den til å bli glatt å hele konseptet er vell å ikke ha i melk eller egg i røra. Måtte å fylle på flere ganger med både sukker og olje. PS: ett tips til neste innlegg.. d er lettere for leseren å måle opp viss du skriver så å så mange gram med smør foreksempel enn 0,34 dl 😅 var veldig vannskelig å måle opp når d var såppas nøye måling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.