Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Churros | MinMatgaleVerden

Churros

Spansk fritert fristelse.
Enkel å lage,
her kan du bruke sprøytepose og sprute rett ned i oljen.
Klipp av med en saks.

Et lite tips.
Ikke lag dette når du er alene hjemme,
og ikke friter noen rekechips samtidig,
siden oljen var varm.

Da er det nemlig lett å bli litt kvalm.
«Note to self!»

Oppskriften fant jeg på Tv3`s matsider.

Churros

50 g smør
1,5 dl vann
1 ts sukker
1/2 ts salt
1,5 dl hvetemel
1/2-1 ts vaniljesukker
1 egg, sammenpisket

Frityrolje
100 g sukker
1 ts kanel

Kok opp smør, vann salt og sukker.
Ta av varmen og rør inn alt hvetemelet + vaniljesukker på en gang.
Rør godt sammen.
Når det har avkjølt litt rører du inn egget.
Rør godt.
Ha på en sprøytepose med stjernetipp.

Varm opp oljen. Sjekk at den er varm nok ved å sette ned skaftet på en tresleiv.
Det skal bruse rundt tresleiven.
Ha klart et lokk som du kan legge på om frityren skulle ta fyr!

Gjør klar et fat med kjøkkenpapir.
Bland sammen sukker og kanel på et fat.
Og ha et fat klart til å legge churros på til slutt.

Klem ut stenger av røren direkte ned i pannen. Klipp av med saks.

Stek gyllenbrun på begge sider.
Legg på fat med kjøkkenpapir, og rull dem så i sukker og kanelblandingen.
Legg så på eget fat.

Skummelt godt!

#churros #oppskrift #hjemmelaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.