Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er vi ikke litt lett-krenket? | MinMatgaleVerden

Er vi ikke litt lett-krenket?

(Bilde fra www.tv2.no)
Dagens overskrifter:

Frank Løke kastet ut av «Skal vi danse»

«Dansepartneren følte seg som en gissel,
og fikk direkte krisehjelp etter sending»

Kronikk i VG:

«Synd at «Skal Vi Danse» blir ødelagt av en fyr med penis-komplekser»

Eh….Ble det ødelagt??
Og er han kastet ut??

Det er nesten som jeg skammer meg for å si det,
men jeg satt altså i sofaen og lo jeg.

For jeg synes det var morsomt!

Og jeg,
som omtaler meg selv som feminist,
om fremsnakket #metoo og alt den rensket opp i,
klarer ikke helt å kjenne at dette skal være trakassering av kvinner.

Sitat fra kronikk:

«pressa den så godt som nakne kroppen sin mot forsvarsløs og hardtarbeidende dansepartner.»

Ja, For til vanlig danser de i bobledress
uten nærkontakt??

Eh…

Sikkert et sjokk for dansepartneren at han plutselig sto der i borat-drakt.
Men jeg vil jo si det var mer pinlig for han enn for henne.
Og at hun følte seg som en gissel fordi hun måtte danse med en mann i borat-drakt??
Kvinnene i «Skal vi danse» er da svært så lett påkledd.
Er det helt rettferdig ovenfor mennene som må danse med dem?
Kan det være flere som føler seg trakassert og burde fått krisehjelp?

Nå er hele Norge krenket,
i beste sendetid på en lørdagskveld.

Utilgivelig!

Men jeg kan skjønne de kaster han ut.
Han har uttalt seg ganske simpelt ovenfor dommerne på Instagram den siste tiden.
«TV2 må kvitte seg med daukjøttet i dommerpanelet» og lignende.

Og jeg kan forstå de ikke vil ha en løs kanon i sitt show.

Men selve borat-stuntet synes jeg var morsomt.
Og «Skal vi danse» kommer til å bli litt kjedeligere etter dette.

Det er nesten som Farmen kjendis.
Når  Erlend Elias røk ut, ja da giddet ikke JEG å se mer.
For jeg liker drama.

Og jeg blir ikke krenket av å se en mann danse i Borat-drakt.

Det er humor!!

Så bye bye «skal vi danse» tror jeg dropper ut jeg og.

#skalvidanse

 

4 hendelser på “Er vi ikke litt lett-krenket?”

 1. har ikke sett det jeg,men hørte om det.Helt ok med en slik drakt som han dukket opp i i den rette sttingen,synes ikke denne typen dans er det akkurat ,det skal være klasse og eleganse i denne type dans og elegant kan jeg ikke si han var i drakten sin,føler han mest vil vise seg frem jeg og da blir det feil .Ja ja han kunne blitt stoppet før han kom ut på gulvet synes jeg og gitt en beskjed om å skifte ,behøvde kanskje ikke blitt helt kastet ut

 2. Eg er enig i at vi blir for lett krenket i Norge,men eller er eg ikkje enig med deg i denne kronikken.
  Skal vi danse er et familieprogram der man hver uke skal vise man har lært, tatt til seg lærdom og blirr bedre-det er en konkurranse. Å sammenligne det med Farmenkjendis er å dra det ltt langt ut.
  I latindans skal man ja litt lite klær,men sammen finner de ut hva de skal ha på så det passer sammen og ingen får noen overraskelser når de møts på dansegulvet -de har tross alt også danset generalprøven sammen i kostyme for å se at det funker. Frakl sku ha på seg en søt dress med hjerter, han sa selv under sending at det ikkje helt var ham. I hver episode handler alt om ham og han driter i poengene og vil bare lage show.
  Det må stå på hans egen kappe, dette heter ikkje Frank Løke show…selvom mange syns han var morsom så syns ikkje Tone det, hun syns det var ubehagelig, at hun ble tilbudt krisehjelp er fordi TV2 har vært for SEN UTE i fler metoo saker og fått pes for det, Ingen sier hun trengte det.
  Ellers vet du jo lite om hva hun tåler og ikkje, eller hvor mye dritt hun har tålt fra ham i alle ukene opp til nå.
  Men poenget er at Frank Løke ikkje ble kastet ut fordi han har et eksponerings behov i beste sendetid og måtte nesten vise pilten for hele Norge,men fordi han gjentatte ganger er respektløs overfor dommerene og sin dansepartner.
  Han fikk på pukkelen i uken som gikk fordi han sammenlignet dommerene med ulike karakterer som Store Ulv, Mette Marit osv,men det som ble nok for TV 2 var at han etter å ha likssom bedt om unnskyldning til Tone går ut på Instagram og slenger så mye dritt om henne……dette er deretter fjernet, Han ble disket pga usportslig oppførsel….fordi han ikkje KAN oppføre seg. At du syns det er gøy med drama rettferdigjør ikkje hans nedverdingene oppførsel der han skal trakke på alt og alle. Han er også trukket fra den andre TV satsningen der han skulle jakte på kjærligheten med andre kjendiser, fordi de ønsker ikkje jobbe med en som er så respektløs ovenfor sine kollegaer og samarbeidspartnere. Er noe som heter dont bite the hands that feed you…..
  Er jo ikkje første gang han er kastet ut av noe, og blir neppe siste, så du får nok mer drama fra den kanten om du ønsker.
  Eg for min del håper jo bare han vokser opp og begynner å bli en mann igjen ikkje en bortskjemt drittunge.
  Forresten er det drama i ex on the beach har eg hørt og menn som måler pilter 😛 hvis det kunne friste ?

 3. Jeg er enig i at mange blir fort krenket. Det er liksom ikke SÅ farlig mener nå jeg da. Og jeg synes det får for mye fokus i media. Når det er sagt synes jeg bare ikke det var spesielt morsomt, føler liksom jeg har sett det før 😀 Så litt mye ståhei for lite ull eller noe sånt 😀 Jeg regner med han gjorde det fordi han ikke fikk til dansingen så særlig, så da måtte han bruke et annet «kort». Ja-ja..

 4. Jeg synes Frank Løke var respektløs overfor både dansepartneren og sportsdans generelt. JA man kan danse med lite klær, men det kommer an på klærne. Dette var usmakelig i mine øyne i dette programmet, på et helt annet program kunne det kanskje passet… Jeg har danset i mange år selv i ungdommen, og synes dans er elegant, stilig, temperamentsfullt og fantastisk gøy å se når danserne danser bra. Jeg så ikke dette innslaget men har sett litt av det i etterkant, og trengte ikke se alt. For eg ble det for dumt! Håper de som er igjen viser frem dans som dans skal være – men det er mine ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.