Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvis Stand Up gjør meg tynnere….. | MinMatgaleVerden

Hvis Stand Up gjør meg tynnere…..

I går sto jeg på scenen.
Endelig på scenen igjen.

Eller var det endelig?
Har jeg noe på en scene å gjøre?

Joda, det har jeg «baller» nok til å si at jeg har.

Men er det med Stand Up jeg skal stå på scenen?

Som du kanskje skjønner,
det gikk ikke så voldsomt bra i går,
litt latter,
men og lange, helt stille sekvenser.

Og det er ikke bra!

De andre komikerne var HELT fantastiske!
Det var SÅ god stemning og SÅ mye latter i går.

Og jeg er i tvil,
igjen,
om det egentlig VAR komiker jeg skulle bli?

Jeg fikk ikke det kicket jeg ville ha, av å stå på scenen i går,
og jeg var skikkelig nervøs på forhånd.

Samtidig VET jeg jo at kicket kommer til å komme,
og at det å være nervøs på forhånd er bra.

Skal jeg gå igjennom livet uten å utfordre meg selv?

KAN jeg i det hele tatt la være å fortelle
om da jeg tisset på meg selv hos gynekologen?

Har ikke menneskeheten krav på å få vite sånt?

Dessuten liker jeg folkene i Stand Up Bergen.

For ikke å glemme,
jeg har gått ned 1 kg siden jul!!

I går på jobb var det til og med en kollega som påpekte at jeg var blitt tynnere!

Og DA altså,
hvis Stand Up gjøre meg bare LITT tynnere!

Ja da er jeg «in it for life!»

#standup

19 hendelser på “Hvis Stand Up gjør meg tynnere…..”

 1. Stillhet betyr også at folk sitter å lytter. Værre hvis publikum sitter å prater med hverandre.
  Man skal anerkjenne stillheten også.
  Ser frem til neste gang du skal stå!

 2. Stå på Kjersti! Så lenge folk sitter og hører er det nix problemer, problemet er når folk begynner å gå. Jeg synes det er så kult at du tør 🙂 Ha en super dag, tøffa <3 klemme 🙂

 3. Du er et forbilde, Kjersti! I alle fall for meg, for jeg har meldt meg på stand-up kurs i begynnelse av februar. Skal opptre på Josefine Oslo litt senere i februar hvis jeg klarer å skaffe nok publikummere. DET skal jeg i hvert fall klare, for jeg trenger bare minimum ti stk. Verden trenger folk som tør å trampe i klaveret – folk som jobber med å gi slipp på perfeksjonismen og vellykketheten. Det er flott å være «Flink», men polerte, glatte fasader er så slitsomme å forholde seg til…og litt kjedelige også! Stor klem!<3

  1. Takk Kari <3 Et forbilde, nå rødmer jeg nesten. Veldig bra om jeg inspirerer andre, det er virkelig et av målene med å blogge. Og det er Så spennende at du og skal kaste deg uti det. Da skal jeg i hvert fall ikke slutte! Så spennende da! Jeg vurdere ta et annet nybegynnerkurs igjen, for å lære litt mer. Du er supertøff. Og ja, sånne polerte fasader er litt kjedelige 🙂 klem<3

 4. Klart du skal stå på en scene,, kor i farsken skulle du ellers stå ? Se på alle de fine kommentarene du får. Jeg tror ingen jatter med deg. Publikum vet å si fra om det er noe de ikke liker. Det er jeg sikker på at du ikke opplevde. Bare å peise på, du er full av artige historier. 😀 Lykke til 😀

 5. Du skriver jo så morsomme tekster at jeg ler så jeg griner innimellom, her på bloggen. Og jeg er sikker på du er like morsom LIVE, med tekstene dine. Jeg husker alle saue-tekstene dine og alle tekstene om gubben etc. Og nå har Kari kastet seg utpå også 🙂 Jeg MÅ jo få høre deg en gang snart. Kan du ikke komme å stå her i Oslo også? 🙂 Klemmer <3

 6. Tilbakeping: frodith – Om å gå på trynet med et smil...

 7. Hei!
  Jeg synes du er tøff som tør stå på scenen alene. Stand-up er ikke enkelt, tror jeg. Og jeg tror du passer til det – og det VAR jo litt latter hos deg også? Ikke sant……………… Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.