Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Biscotti med sitron og appelsin. | MinMatgaleVerden

Biscotti med sitron og appelsin.

Biscottien er fremdeles under testing.
Denne gang med sitron og appelsin.

Oppskriften er akkurat den samme,
for den oppskriften funker som ei kule.
Biscottiene er veldig gode.
Men jeg ønsker å få frem mer sitrussmak,
derfor prøvde jeg med:

1 ts sitronskall, finrevet
2 dråper sitronolje fra doTERRA

1 ts appelsinskall, finrevet
2 dråper appelsinolje doTERRA

Fremdeles ikke SÅ mye smak som jeg ønsker.
Fremdeles utrolig gode Biscotti!
Kan de eteriske oljene være for flyktig for tørre Biscotti??
De fungerer jo perfekt i sjokoladekjeks med peppermynte.

BISCOTTI

100 g mandler, grovhakket

2 egg (små/mellomstore)
125 g sukker
En klype salt (tuppen på en teskje)

200 g hvetemel
0,75 ts bakepulver

1 ts sitronskall, finrevet
2 dråper sitronolje fra doTERRA

1 ts appelsinskall, finrevet
2 dråper appelsinolje doTERRA

Rist mandlene på stekepanne,
pass på så de ikke blir brent, vend ofte på dem.
Til du kjenner den gode mandelduften komme.

Pisk eggedosis av egg, sukker og ørlite salt
Vend inn med slikkepott hvetemel og bakepulver.
Sammen med finrevet skall og eteriske oljer
Vend til slutt inn mandlene som er avkjølt

Lag to lengder på en bakepapirkledd plate.
Stek på 175* i 30 minutter.
Ta dem ut og skjær i biter litt på skrå.
Legg dem med snittkanten opp på rist.
Slå av ovnen og sett risten inn,
la dem stå til de er helt tørre/ovnen er kald.

Oppbevares i kakeboks.
Dyppes i god drikke, kaffe, te, eller søt vin, som opprinnelig.

Tips!
Her kan du selvsagt sløyfe de eteriske oljene,

og bruke kun skall av sitrusfrukter.

Perfekt å ha i kakeboksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.