Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En helg helt uten tårer! Eller? | MinMatgaleVerden

En helg helt uten tårer! Eller?

Og det er godt med en «hjelpende hånd»
når Gubben ikke er hjemme 😀

Dette har vært en fin helg.

Jeg har faktisk ikke grått en eneste tåre!

Og for meg som har kjørt følelse-berg-og-dalbane den siste tiden,
er det nesten uvanlig.

Sist jeg gråt var vel på onsdag,
i frustrasjon over å bli vraket til årets PGP
Les : Jeg passer ikke inn! 

Nå er jo helgen så langt i fra over,
det er godt mulig jeg går på en smell i dag.

Jeg skal tross alt på graven med min mor….

Det ironiske er at før jul,
sa min mor opp graven til mine oldeforeldre.

De som kom fra Høyen her i Selvik.

Min mormors mor og far.
Faren som aldri la seg i noe husarbeid,
men lefsene til jul, DE skulle HAN steke!
(Les Mormors Minner-«Julestemning fra gamledager» her.)

For det blir mye,
å holde i orden og stelle på 4 graver.
Det er min mor og jeg som har den oppgaven.

Vel,
det var ikke lenge vi kun hadde 3 graver,
nå er vi jo oppe i 4 igjen.

Fredagen var jeg sammen med mine barndomsvenninner.

Som vanlig var kom jeg hjem øm i kjeven.
(Og vi lo, og VI LO!!)

Lørdagen hadde jeg mitt første oljekurs HELT alene.
Heldigvis kom det flere jeg kjente,
og jeg koste meg veldig med de som var der.
En fin gjeng kreative mennesker.

På ettermiddagen gikk jeg opp til min mor,
og tilbrakte noen timer med vin, sjokolade og skravling.

Før jeg gikk hjem og laget ovnsbakt kylling til Guttene og meg.
Som jeg spiste mens jeg så på husmødrene fra New York krangle.

Jeg foretrekker nemlig å spise med husmødre som krangler,
fremfor mine egne barn!

I dag skal jeg bake brød, gå på graven med min mor,
være ute med Bonnie og ellers ikke gjøre noen ting.

FOR en deilig helg dette er!

Hva har din helg inneholdt?

6 hendelser på “En helg helt uten tårer! Eller?”

  1. godt du har en fin helg og det håper jeg du får i dag også.Her gjør jeg og mannen lite annet enn å hoste,vi har fått årets influensa ( nå har mannen vært hakke verre enn meg,mulig fordi han er mann hi hi ,men jeg er i det minste oppe ,så jeg fikk vasket tøy i går og strikka en sokk,i dag skal jeg strikke en sokk til og lage middag ,hverken mer eller mindre hi hi ha en fin søndag da

  2. Håper det blir en koselig dag, fri for tårer 🙂 Jeg var på fotoshoot i går, i dag blir det rydding i huset 🙂 Venter på buss for tog.. Klemmer <3

  3. Se der ja, mye på programmet i går 🙂 Håper du får en fin og god dag, selv, eller ikke minst når du skal på kirkegården. 🙂 Jeg fikk jo gravlagt min mor ved siden av pappa. og min bror sin urne ble satt ned på samme sted. Da er det bare en grav, og min svigermor sin. Så vi har to og ta vare på. Men det er jo enda masse snø der.. men lys har vi 😀 Lykke til 🙂

    1. Lurt å samle dem ja. Var kaldt på kirkegården, men vi fikk da satt ned litt blomster i vasene, for her blomstrer litt av hvert i hagene 🙂

  4. Jobbing og planleggeing og valg av megler….og så skal eg vel en kjapp tur på Alternativmessen på Bryggen 🙂

    God søndag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.