Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg passer ikke inn! | MinMatgaleVerden

Jeg passer ikke inn!

Hvor lenge var Adam i paradis osv…

Jeg hadde en sånn BRA dag i går,
Når kreativiteten blomstrer

Men midt på dagen ble jeg sparket av hesten
og trøkket ned i gjørmen igjen.

Der jeg hører hjemme.

Da kom beskjeden om at vi IKKE går videre i årets
Parodi Grand Prix.

For vi,
som hadde øvd,
laget kostymer,
kom forberedt og hadde lagt mye tid og arbeid i vårt bidrag.

Ble vraket.

Gjerne til fordel for noe som bare ble pitchet inn,
og som hadde blitt funnet på i helgen under en øl eller to.

Og jada, nå sutrer jeg.

Jeg er bare ikke god nok!
Det er vel der det ligger!

Men jeg er drittlei hele PGP.
År etter år har jeg tenkt, laget, forandret og vridd hode for å finne et godt konsept.
Hvert år har jeg tenkt at NÅ!
NÅ har jeg funnet løsningen. DETTE blir bra.

Og i år var vi VIRKELIG klar for at dette kom til å gå,
i hvert fall til finalen, og gjerne ganske langt opp.

Hvert år blir jeg like skuffet.

Jeg passer ikke inn i PGP!

Ikke her heller.
Og ikke i Stand Up!
Da legger jeg stand up`en på hylla

Hvor er min scene?
Hvor skal JEG skinne?
Joda, jeg har Åsatun,
men følelsen av å stå på en scene for fullsatt sal er litt annerledes.

Jeg som var så fornøyd med dagen i går!
Og jada, jeg gikk så klart rett i gråt.

Men det er jeg så vant til nå,
at det bryr jeg meg ikke så mye om.

Det betydde så mye for meg.
Jeg har vært så glad i de kveldene med PGP,
det å være på greenroom, opptre foran et jublende publikum, spenningen.
(Og så klart nedturen i at jeg alltid havner sist)

I år fikk jeg nedturen tidlig.
Og alle sølvklær og utstyr vi har kjøpt og laget klart,
kan bare gå i bosset.

Vi fikk beskjed om at vi kunne «finpusse sangen og prøve igjen til neste år!»

Piss meg i øret!

Det kan de bare drite i!

Akkurat nå skal jeg hverken høre eller se en eneste melodifestival,
det være seg parodi eller vanlig!

Det ironiske i det hele er at i år kom både pgp og pride på frihelgene mine.
Det var perfekt!
Og nå skal jeg ikke delta på noe!

Jeg har heller bestilt meg tur til Oslo i april og meldt meg på Landsmøte.
Samt bestilt billetter til Dusseldorf i mai og meldt meg på doTERRA convention.

Nå er jeg bare redd for at jeg snart får epost med avbestilling.

Om at jeg ikke har kommet med hverken på landsmøte eller convention!

Det er jo slett ikke sikkert
at jeg hører til der heller!

5 hendelser på “Jeg passer ikke inn!”

  1. Så dumt da, for det var jo stilige kostymer i alle fall 🙂 Føler seg litt «snytt «når man syns man har en god ide og liker det en selv gjør og så blir det «slakta» av andre… Det betyr jo ikke at du /dere var dårlige men at noen som er med å bedømme det tydeligvis har en annen smak.. Syns du skinner på blogginnlegg da.. Klem <3

  2. De kan bare angre seg på at de ikke får se deg på scenen. Dumme folk!! Ta med antrekket til byen i april, lite og lett. VI får alltid bruk for det. For HIT er du forventet og får LOV skal jeg love deg 😀 God klem<3

    1. Jepp, skal tar med sølvbuksen min bror hadde på, så sprer vi litt sølv over hovedstaden 😀 Perfekt å stå statue med den buksa! klem<3

  3. Uffameg altså. Her var det med rette mye frustrasjon. Noe som heter at det er vanskelig å bli proftet i egen by,, så kanskje sølvbukser med Frodith gjør susen 🙂 Hun har jo posert i bror din sine støvler, så nå blir det buksa 😀 Men for all del,, ikke gi deg 🙂 Men skal ikke komme med en ramse fattigmannstrøster. Denne gangen var familien samlet om prosjektet, og sammen er dere sterke. 🙂 Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.