Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En Power-Woman om morgenen! | MinMatgaleVerden

En Power-Woman om morgenen!

Jeg er et A-menneske.
Jeg elsker tidlige morgener.

Hvis jeg har lagt meg tidlig og fått mine tilmålte timer søvn så klart!

7 timer må jeg ha.

Men jeg tør påstå at når jeg står tidlig opp,
møter jeg dagen på en sterkere måte enn de som går rett fra sengen og ut i bilen.

Når jeg kjørte til jobb i går
kjente jeg meg som en power-woman!


Hodet mitt er på plass.

Jeg har sittet og drukket kaffe, sett nyheter og blogget.

Kroppen min er på plass.

Jeg har spist hjemmelaget musli og biola.
Magen er fornøyd og helt rolig.

For ikke snakke om at jeg har «morgenbæsjet»
Noe som og gjør at magen er glad!

Og så klart, det aller viktigste.

Jeg er uthvilt og har sovet godt!

Det er ikke hver dag det er sånn.

Men at A-mennesker
har en sterkere start på dagen enn B-mennesker
Tør jeg påstå.

Du husker vel innlegget om power-menneskene som var oppe og nikket kl 05?

Sånn er vi 😀

Kom igjen i 22-tiden på kvelden,
da er jeg et vrak og antagelig allerede på vei i seng 😀

10 hendelser på “En Power-Woman om morgenen!”

 1. Hei og god morgen 😀

  Jepsipepsi! Sånn er det!!!

  Oppe og hopper etter minimum 7 timers søvn <3 og om man må legge seg 22.30 så er det helt innafor. Nattesøvnen er alfa og omega og å føle seg som POWER WOMEN er bare helt topp!

  Ha en fin fin onsdag!

 2. Ja, man får mye mer ut av dagen når man står opp tidlig, og det er så godt å nyte morgenen og ha god tid. Om kvelden derimot er jeg trøtt og sur om jeg ikke får lagt meg seinest kl 22.00.

 3. Jeg våkner jo hver morgen før kl 6, FØR klokka liksom… Så er jeg stort sett klar som et egg og blid fra starten av. Men klokka 21 må vel jeg si at jeg sitter og vipper med hodet… Jeg husker det bildet over her, fra flyplassen, da var vi slitne 😮 I dag er jeg syk og ikke noe power-woman overhode… Klemmer <3

  1. Ja da var vi slitne, kanskje mest meg med flyplass-skrekk og over-vekt på kofferten 😀 😀 Husker hele jakken min var full av pakker med sokker og annet jeg MÅTTE ha med meg hjem men som ikke fikk plass i koffert.

 4. Hahahaha herlig 😀 Tror jeg er blitt a-menneske jeg også for jeg gjesper sånn at kjakene nesten går av hengslene når klokken nærmer seg 10-11 på kvelden hahaha Men egentlig så sovner jeg tidlig og kroppen vil helst våkne seint 🙂 Det er så kult det bildet av deg i den buksa smasking flott Gooodklæmme <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.