Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 All alkohol var fjernet fra hotellrommet! | MinMatgaleVerden

All alkohol var fjernet fra hotellrommet!

Det skal de ha,
de edruelige og ordentlige.

Mandagsmorgen etter en edru helg med tidlige kvelder,
kjennes ganske annerledes ut enn
mandagsmorgen etter en tur med fest og sene kvelder.

Nå var nok jeg den tidligste i seng av alle som var på dette landsmøte da,
og der var det til og med en liten unge med!

Så søndags morgen ved kaffemaskinen fikk jeg kjeft,
fordi jeg hadde lurt meg fra dansekvelden så tidlig.

Der skal man helst være til siste dans!
Klokka 01.00!!
Som en på talerstolen søndag morgen sa:

«Det å danse er det gildaste eg gjer!»

Vel, «deg om det», tenkte jeg.
SÅ gøy er det da ikke,
dessuten er ikke noe gøy når man ikke kan det,
og jeg fikk vondt i bena!

Men jeg prøvde meg på en rekke-dans.
Snurret og hoppet i vilden sky,
uten å ane hva jeg holdt på med.
Fikk litt tilsnakk som seg hør og bør når man ikke en gang kan basic trinn.
Og det var nok for meg det.

Da var jeg fornøyd.
Og som en Askepott, (tre timer før Askepott egentlig skulle dratt,)
gikk jeg tilbake til hotellet.
Noe som gjorde at jeg var tidlig i seng hver dag i helgen,
samt helt edruelig,
om man ikke regner med en enhet ingefærøl i skybar fredag.

Og det kjennes på kroppen gitt.
Jeg er opplagt og våken en mandags morgen!

Noregs Ungdomslag er en edruelig organisasjon.
Det har tidligere vært så strengt at lagshus egentlig ikke fikk ha alkohol på fester.
Men det er de gått bort i fra.

Dog sa min venninne at på hotellrommet hos henne,
var all alkohol fjernet fra minibaren!
Det var standard prosedyre på Landsmøte!

Vel, det må de ha glemt hos meg.

For jeg hadde både vin og sprit jeg!
Vi kunne hatt fest på mitt rom!!

Men tenk, jeg klarte å holde meg edru likevel!

Hvem vet,
kanskje jeg er blitt nykterist??

5 hendelser på “All alkohol var fjernet fra hotellrommet!”

  1. Se der ja 😀 Der var det folkedans og du smatt unna og la deg.. 😀 Vi drev jo litt med folkedans til helsa hennes sa bom stopp. 🙂 Men du har jo hatt en aktiv helg i Oslobyen 🙂 Og sånne møtedager kan være tøffe nok, og gjøre en mer enn kveldstrøtt. SAS hotellene er vel omtrent de eneste som har akohol i minibaren,, eller minibar i det hele tatt. Er mer vanlig nå med tomme kjøleskap. 🙂 Takk for mange fine innlegg i helga 🙂

    1. Ja jeg smatt unna! Folkedans er kult, for dem som kan det. Ja jeg hadde vin og øl, men sto imot gitt! 🙂 Bare hyggelig, takk for at du leser.

  2. Bedre å legge seg tidlig å få noe ut av dagen etter syns jeg 🙂 Ser jo at du har kost deg sammen med Frodith disse dagene… masse herlige bilder ! Dans kan være gøy det (men noen år siden sist jeg dansa nå…) Ikke et vondt ord om Ungdomslaget..men den dansen så ut til å være for «spesielt interesserte»..hehe.. Klem og fin uke videre til deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.