Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben lyver! Eller? | MinMatgaleVerden

Gubben lyver! Eller?

Det er vel ingen hemmelighet at jeg legger ut Gubben,
her på bloggen.

Jeg har skrevet om da

Gubben fikk nye venner

Jeg sender personlige meldinger til han på bloggen,
når det er tomt for bobler i kjøleskapet.

Personlig melding til Gubben

Jeg bretter ut «tættisen» hans så ofte jeg kan

Gubbens tatovering kan ruinere oss

Og i det hele tatt,
søker du på Gubben her på bloggen,
kan du lese over 27 sider med innlegg om Gubben!

Jeg har selvsagt også fortalt MYE, og KRAFTIG om hvordan han snorker!
Faktisk så mye at han får kommentarer på om han ikke vet at man kan operere seg for snork!

Men nå,
nå har Gubben tatt til motmæle,
og det med LØGN.

Gubben sier at JEG snorker.

HØYT!

At han måtte sparke i meg 10 ganger før jeg sluttet å snorke!

Virkelig?
Dette tror jeg overhode ikke på.

Hvis jeg snorker, er det søte og bedårende små grynt.
Jeg NEKTER å tro noe annet.

Derfor har jeg bedt om bevis.

Han får værsågod ta opp lyd om jeg skal tro på han.

Og så kan jo jeg ta opp lyd fra når HAN snorker.

Så får vi se da.

Hvem som snorker høyest!

Mulige jeg legger dette inn på oddsen,
så kan dere tippe. Tipper jeg ligger godt an i odds!

Snorker du?

Og hvem av oss skal du tippe på?

18 hendelser på “Gubben lyver! Eller?”

  1. Ja det er noe vi alltid tror..vi snorker ikke!! Men jeg også får høre det innimellom..og DA har jeg jo endelig hatt en god natts søvn! Sover tungt og snorker som et uvær…men…er ikke daglig, da jeg sjeldent sover så dypt…Er så heldig å ha en mann som bare snorker når han har drukket litt mye….Men vet at det kan jo være ødeleggende i et samliv…denne snorkingen…Blir spennende å se da…og håper du får opptak…hihihi…

  2. Jaggu,, en intern snorkekonkurranse. Nå skal jo alle ha skritt teller på dagen. Kanskje noen finner opp en snorketeller.. så kan man legge ut bilde av den på sosiale medier. I natt så snorket jeg 17 km….. 😛

  3. Pøh, snorker HVERT FALL ikke!! Men det gjør gubben her også. Tipper han vinner hva å snorke høyt angår. Jeg VET du ikke snorker høyt 😉 Si det du, så får han seg en.. 😀 Klemmer <3

  4. Nå bor jeg alene, så jeg har ingen å spørre om jeg snorker. Helst vil jeg si nei, men jeg misstenker at jeg gjør det ;o)) Hadde en far som sørget for at det ble dårlig med nattesøvn… Han bråket og bar seg hele natten, så vi andre fikk ikke sove…

  5. Jeg og får høre at jeg snorker. 😊 Når det gjelder hos dere, så tror jeg helt klart at Gubben snorker høyest!😁 Han sover jo som en stein, og det er du som blir vekket av Bonnie om hun skal ut.😅

  6. Klart det er gubben som snorker høyest! Sånn er det i hvert fall her i huset selv om han sier noe annet…. Jeg skal innrømme at jeg har tatt meg selv i å våkne foran tv’n fordi jeg selv snorket…men ikke ofte altså. Og helt sikkert bare fordi jeg satt litt ukomfortabelt 🙂

  7. Jeg tror gubben snorker mest.. damer snorker ikke..hehe ..Syns du har koselige innlegg om gubben stort sett..selv om han får gjennomgå litt av og til..men på en humoristisk måte.. Klem <3

    1. Ja han er heldigvis grei sånn, utleggbar og ikke så selvhøytidelig, som jeg. Men at han snorker høyest, DET tror jeg ja 🙂 klem<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.