Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvem snorker mest ? Gubben eller meg? Snorkeopptak. | MinMatgaleVerden

Hvem snorker mest ? Gubben eller meg? Snorkeopptak.

Vi har satt i gang en «snorke-utfordring» her i Bakkely.

Etter at Gubben plutselig påsto at JEG snorket!

Gubben lyver

For at vi ikke skulle havne i skikkelig slagsmål,
Gubben og jeg, om hvem som snorker mest,
bestemte vi oss for å ta lydopptak på hverandre.
Men bare lyd, ikke film,
det får da være grenser for utlevering.

Og det var jo fort gjort.

Her er resultatet:

Snorker nr 1:

tale-004.m4a

Snorker nr 2:

snorking.m4a

Og jeg må jo si, det er godt det ikke er andre som skal sove i samme rom som oss,
du verden om vi holder på sånn samtidig, det må være leven.

Men hvem snorket mest?

Og hvem er snorker nummer 1,
og hvem er snorker nummer 2 ??

Det er mitt spørsmål til deg i dag.

Samt….kommer ekteskapet vårt til å overleve denne snorke-duellen?

16 hendelser på “Hvem snorker mest ? Gubben eller meg? Snorkeopptak.”

  1. Hm, så rart, jeg sjekket det nemlig flere ganger, og virker her hos meg. Får se om flere får samme problem, så får jeg bare slette innlegget hvis det bare er jeg som hører snorkingen 😀 😀 Takk for tilbakemelding

 1. Nå er jeg litt på gyngende grunn her 😮 Jeg har jo delt rom med EN av dere, og er redd det blir noe «tull» om jeg sier feil 😀 Ha-ha…neida.. Men jeg TROR at snork nummer 1, det første opptaket, er Gubbens snorking. Av flere årsaker. Synes det var litt høyt…Og i tillegg hører man en som sniker rundt og legger til rett for at lyden skal bli bedre (?) ….Det må jo være Kjersti?
  Snork nummer 2 var litt søt damesnorking…Eller? 😀 Håper ikke jeg skapte trøbbel her nå 😀 Morsomt innlegg 😀

 2. Maria Grönen

  Snorker nr 2 hadde litt mer bass tror jeg 🤪😅så tipper Gubben der 👌🏻😁

  Jeg tror kanskje dere overlever denne snorkeduellen også, men du får få tak i «Air» fra Sverige (olje såklart 😉 ) for sikkerhetsskyld – så kan dere forske på om den reduserer snokingen på dere! 💃🏻

 3. Synes det var nokså likt jeg , men nr.1 vant for det dro liksom ut litt. Kona mi snorket ikke for hun måtte ha to puter under hodet, men jeg ble ikke forstyrret så veldig av det. Tømte litt vann ned i gapet engang…………..ikke gjør det :)) Nå savner jeg å ligge høre på snorkingen.

  1. Ja det er noe med det, til og med det som er irriterende blir til slutt et savn….. takk for svar 🙂 Og jeg skal holde meg unna vann i gapet 😀

 4. eg klarte faktisk ikkje høre ferdig noen av dem – eg har en sånn greie med snorking at eg blir fysisk dårlig – kvalm rett og slett og resultatet var at da eg avr samboer lå eg i stuen for ellers hadde eg gjennomført planene om å ta livet av ham….han snorket noe grusomt…..ogdet gikk gjennom marg og bein-Snorking 1 er høyr og irriterende, men 2 er sånn gnagesnorking..så egentlig er de begge grusomme,men kan være at 1 er gubben, uansett 2 hadde eg ligget og planlagt hvordan eg sku kommet unna med å kverke 😀 sorry 😀 Snorking er vel omtrent den verste lyden eg vet

   1. etter du ahar drukket tydeligvis 😀 er nok derfor han snek rundt HAHAHAHA OG fordi du legger deg i babytime og hadde ikkje vært i stand til åvente til han la seg seå eg tipper du tok opptak om morgene før han våknet 😀
    Tenker du snorker sånn søtt til vanlig eg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.