Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dere to….. | MinMatgaleVerden

Dere to…..

Enda et år eldre.
Guttene mine,
som jeg elsker så uendelig høyt.

Og som alltid kommer til å bli «Guttene»
Uansett hvor gamle dere blir.

Pene og flotte.
Snille og omtenksomme.

Verdens beste! <3
22 år i dag.

Eller 23 som jeg kom til å si til noen på jobben…

Men altså, jeg vet jo knapt hvor gammel jeg er selv,
og så går jo tiden veldig fort da.
Men altså ikke SÅ fort,
22 år får klare seg.


You made my life!  <3

 

8 hendelser på “Dere to…..”

  1. Gratulerer så mye med dagen til Guttene! 🇳🇴 Jeg har forøvrig ei venninne som har bursdag idag, og så er det jo konfirmasjonsdagen til selveste prinsessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.