Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sprø Grissini. | MinMatgaleVerden

Sprø Grissini.

Grissini er sprø brød-sticks,
de er perfekt å ha i kakeboksen,
holdbare og anvendelige.

I går spiste jeg dem først med min sterke Linsesuppe,


senere på kvelden disket jeg opp med ost og kjeks.
Og de passet perfekt til å dyppe i camenbert,
som var varmet i ovnen,
drysset med urtekrydder og bare helt nydelig god.

Finnes det noe bedre enn smeltet ost?

Dessuten er Grissini veldig dekorativt,
skal du ha fest, fungerer de både som bordpynt og forrett.

Jeg brukt denne oppskriften fra Godt.no
Men jeg tørket dem i ovnen en times tid etterpå for å få dem helt tørr og sprø.

Grissini.

250 g hvetemel
5 g salt
1,5 dl vann
37,5 g smør
10 g gjær, fersk

Smelt smør og ha i vann. Kna alt i maskin ca 20 minutter.
Dekk til og sett til heving 20-30 minutter.
trill tynne pølser. Husk at de hever litt,
så de bør være minst like tynne som lillefingeren til en dame.

Legg dem på bakepapirkledd plate og la dem etterheve litt, 20 min ca
Spray/pensle med vann og strø på ønsket garnityr, valmuefrø, sesamfrø.
Jeg brukte lyse valmuefrø, Poppy-seed, kjøpt i Asiatisk butikk.

Stek i varm ovn, 180* til de er lysebrune og sprø. 10-15 minutter står det i oppskriften.
Jeg stekte mine minst 20 minutter. De var fremdeles myke inni.
Så jeg lot de stå i ovnen, skrudde den ned på 60* og la en gryteklut i ovnsåpningen.
Der sto de og tørket i minst en time, til de var sprø og fin.

2 hendelser på “Sprø Grissini.”

  1. Tilbakeping: Varm Ostedipp. | MinMatgaleVerden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.