Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg har gjort det igjen! | MinMatgaleVerden

Jeg har gjort det igjen!

I dag skal jeg på frokost-seminar.

Jeg har gjort det igjen,
meldt meg på noe jeg overhode ikke aner hva er.

Januar i fjor gjorde jeg akkurat det samme,
heldigvis,
ellers hadde jeg aldri blitt introdusert for eteriske oljer.

Og å være forkjølet er faktisk LITT bedre når man har oljer.

I dag skal jeg på seminar om fattigdom i Bergen og bydelene.

Jeg kan vel være så ærlig å si at det var ordet:

«Gratis frokost-seminar»

Som fanget min interesse.

For hva serverer man på et frokostseminar?
Jeg er spent.

Kan det være «hjemmerørt yoghurt» og cava,
som jeg en gang fikk på et hotell i København?

Fakta:
Visste du at Cava kommer fra Spania,
og at Prosecco kommer fra Italia?

Og fattigdom i Bergen,
hva kan jeg bidra med der?

Kanskje jeg kan åpne en kafè hvor jeg laget mat av mat som går ut på dato,
altså en «matredder-kafè»,
hvor alle hadde råd til å gå….

Hadde ikke DET vært kult!

Men først må jeg dusje og «sparkle» litt.
Jeg er fremdeles forkjølet og ikke HELT i form.
Da er det godt man kan «male» på litt frisk form i ansiktet.

Tips!
Visste du at hvis du farger øyenbrynene,
så skal du farge dem om igjen
dagen etter du har farget dem,
da henger nemlig fargen mye lengre fast.

Da har du fått litt fakta og et skjønnhetstips.

Så da drar jeg til byen på frokost-seminar med Stiftelsen Dam på Litteraturhuset i Bergen.
Seminaret er fulltegnet, så dette blir spennende.

 

4 hendelser på “Jeg har gjort det igjen!”

  1. Hvorfor gå inn i det ukjente på opplyste stier? Det blir jo slett ikke noe spennende 😀 Her svinger du elegant innom Entreprenørskap i matredderbransjen, via matanalyse og fargede vipper og sparkling av dusjen,, eller..ehh, ,, kanskje ikke akkurat sånn. Men du treffer blink med å kaste deg på det ukjente 😀 Masse lykke til, blir spennende å høre hva som skjer 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.