Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Raggmunker med tyttebær. | MinMatgaleVerden

Raggmunker med tyttebær.

Eller Raggmunker med lingon, som de ville sagt det i Sverige.

For dette er en svensk oppskrift,
og den serveres med bacon.

Svensk husmannskost på sitt beste,
perfekt nå i Tyttebærsesongen.

Potetlapper som minner om små pannekaker,
syrligsøte rørte tyttebær og det salte bacon.
En himmelsk kombinasjon!


Raggmunker.

2 egg
2,5 dl melk
2 dl hvetemel
300 g skrelte poteter
5-6 baconskiver
Rørte tyttebær (Røres med sukker)

Pisk sammen egg og melk og pisk inn hvetemel og salt.
Riv potetene på rivjern. Klem ut litt av vannet og bland i i røren.
La stå og svelle litt.
Imens steker du bacon, sprøstekt.
(Her kan du også bruke baconterninger)
Stek så lapper i restene av baconfettet,
og tilsett litt smør/margarin om det ikke er nok fett.
Stekes på begge sider, så de blir pent gyllenbrune.

Serveres med sprøtt bacon og rørte tyttebær.
Smaker best nystekt.
Og det smaker helt fantastisk!

2 hendelser på “Raggmunker med tyttebær.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.