Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Brød med sorte bønner | MinMatgaleVerden

Brød med sorte bønner

Brød med sorte bønner, for bønner og belgvekster bør vi spise mer av.
Og her brukte jeg hele bønner i deigen. De ble som nøtter, gode å tygge på. Hvis du vil prøve legger jeg ved oppskriften min💁‍♀️
🚩Brød med sorte bønner🚩
3 dl vann
25 g fersk gjær
1 dl solsikkekjerner
1/2 dl linfrø
1 dl sorte bønner (fra boks, eller tørkede som er bløtlagt og kokt til de er gode å tygge på)
1 ss mørk sirup
1 ts salt
3 dl sammalt hvete fin
Ca 5 dl hvetemel
Lunk vannet og smuldre ned gjæren, ha i alt uten saltet og la maskinen kna deigen 10 min, ha i salt og kna 10 min til. Deigen skal såvidt slippe kantene i bakebollen. Du vil se at bønnene ikke helt vil fastne i deigen, men det går seg til. Heve tildekket 1 time. Bak så ut deigen og forme den til et brød. Smør brødformen og legg i brødet. Etterhev tildekket ca 30-40 min. Snitt brødet, sprut på litt vann på toppen og stek i varm ovn. 10 min på 220 grader, skru ned til 200 grader og stek 20 min til. 30 min tilsammen Avkjøl på rist. Du kan og stikke inn et termometer og se at det når 96-97 grader. Da er brødet ferdig stekt
God som matpakke var det og💁‍♀️
#brød #brødbaking #matrecept #matoppskrifter #madopskrifter #bröd #bake #bakeglede #bakglädje #bageglæde #kornbrød #bønnebrød #sortebønner #bønner #belgvekster #sunnmatdeling #sunnmat #sunnmatglede #brødmat #matpakketips #matpakketipset #matpakkeinspirasjon #matpakkeinspo #brødinspiration #matinspirasjon #madinspiration

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.