Alt i en tygg,
alt i et rundstykke!
Perfekt frokost!
I følge guttene var dette genialt,
salt baconsmak sammen med egget….mmmmm
Nydelige gule gårdsegg med salt bacon,
omsluttet av myke havrerundstykker.
Du trenger:
Myke havregryn-rundstykker.
2 dl små havregryn
3 dl melk (lettmelk og 0,5 dl vannn)
Kokes
1 dl kaldt vann
1 dl havrekli
1 ts salt
2 ss smør
3/4 pk gjær
6 dl hvetemel
Hardkokte egg og stekt bacon.
Kok havregrøt av melk og havregryn,
la stå litt.
Ha i 1 dl kaldt vann og juster temperatur til lunken.
Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen og la gå minst 8 min.
Deigen blir saftig og fin, skal akkurat slippe bakebollen.
Sett til heving 30-60 min
Stek bacon og kok egg, så mange som du måtte ønske.
Trill ut rundstykker, litt store.
Og kjevle så en oval sirkel.
Legg i egg og bacon.
Rull sammen, brett inn sidene.
Og legg med skjøten ned på bakebrettet.
La heve under plast i 30 minutter.
Jeg laget noen vanlige rundstykker og.
Stek de så på 200 * i ca 20 minutter
Avkjøles på rist.
Nyt de som de er, eller server de med majones til å dyppe i,
eller litt smør som smelter innimellom….
Rundstykker til lunsjen er i boks, og frokosten er servert!!
Saftige myke havrerundstykker som holder seg godt.
Og fiks ferdig frokost!
#påskefrokost #egg #bacon #havre #rundstykker #genialt #godt #oppskrift #påske