Påskefrokost. Innbakt egg og ovnsbakte bønner.

Deilig med gode frokoster i Påsken.

Og endelig hadde jeg tid, og form til å lage en god felles frokost.

Jeg laget en enkel deig, lys med litt havregryn,
og av den laget jeg innbakte egg.

Samt en liten loff av resten av deigen. Et innbakt egg til hver er nok.

Så smurte jeg fire ildfaste porsjonsformer med litt av baconfettet som ble igjen.
Tok en boks bønner i tomatsaus og fordelte den i formene.
Knekket et egg i hver form, og strødde på litt salt og pepper.
Stekte dem i ovnen i vannbad.
(Liten ildfast form, sett i formene, hell på varmt vann til det dekker 3/4 opp på formene.)
Bak på 180* ca 20 minutter til eggehviten såvidt stivner

God frokost.

#frokost #innbakteegg #bønneritomatsaus #påske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.