Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Påskefrokost. Alt i ett rundstykker med egg og bacon. | MinMatgaleVerden

Påskefrokost. Alt i ett rundstykker med egg og bacon.

Alt i en tygg,
alt i et rundstykke!
Perfekt frokost!
I følge guttene var dette genialt,
salt baconsmak sammen med egget….mmmmm

Nydelige gule gårdsegg med salt bacon,
omsluttet av myke havrerundstykker.

Du trenger:

Myke havregryn-rundstykker.

2 dl små havregryn
3 dl melk (lettmelk og 0,5 dl vannn)
Kokes
1 dl kaldt vann
1 dl havrekli
1 ts salt
2 ss smør
3/4 pk gjær
6 dl hvetemel

Hardkokte egg og stekt bacon.
  
Kok havregrøt av melk og havregryn,
la stå litt.
Ha i 1 dl kaldt vann og juster temperatur til lunken.
Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen og la gå minst 8 min.
  
Deigen blir saftig og fin, skal akkurat slippe bakebollen.
Sett til heving 30-60 min

Stek bacon og kok egg, så mange som du måtte ønske.
Trill ut rundstykker, litt store.
Og kjevle så en oval sirkel.
Legg i egg og bacon.
  
Rull sammen, brett inn sidene.
 
Og legg med skjøten ned på bakebrettet.
La heve under plast i 30 minutter.

Jeg laget noen vanlige rundstykker og.
Stek de så på 200 * i ca 20 minutter
Avkjøles på rist.

Nyt de som de er, eller server de med majones til å dyppe i,
eller litt smør som smelter innimellom….

Rundstykker til lunsjen er i boks, og frokosten er servert!!

Saftige myke havrerundstykker som holder seg godt.

Og fiks ferdig frokost!

#påskefrokost #egg #bacon #havre #rundstykker #genialt #godt #oppskrift #påske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.